Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 Raz W Metin2

DariuszIV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, Jestem Dariusz I Chce Zacząć Grać W Grę Metin2 Lecz Nie Wiem O Co Chodzi.Bardzo Was Proszę O Wytlumaczenie Mi Jak Mam Zacząć Grać.Jeśli Wy Też Gracie W Metina To Proszę Was O Pomoc.

Dziękuje, Dariusz

Opublikowano

Metin2 to gra, w której chodzi o zdobycie, m.in. największego poziomu oraz jak najlepszego ekwipunku.

Poziomy możesz zdobyć poprzez zabijanie różnych stworków.
Wykonujesz także całkiem fajne misje.

Ściągnij i zobaczysz o co chodzi. Gra jest banalna, lecz może wydawać się trochę dziwna z początku.

[center][color=#ffff00]1[/color][color=#00ff00].[/color][/center]
 [code=auto:0] Nie tu.  [/code]

[center] [color=#00ff00]-[/color] [color=#ffff00]Bryce feat. J-Malik - Body Rock (Older Grand Bootleg by Dj De$i)[/color][/center]

Opublikowano

DjDesi Bardzo Ci Dziękuję, Twoją Wypowiedź Zrozumiałem Ale, Jedno Pytanie : Jest W Grze Metin2 26 Serwerów Na Którym Grać M.IN. Na Którym Jest Najlatwiej

Opublikowano

Najłatwiej na serwerze 26,czyli Solar.Jest tam najwięcej graczy.

Taka mała rada,nie piszemy wszystkich wyrazów w zdaniu wielką literą.

Opublikowano

Dwatrzy24 Z Pisaniem Takie Przyzwyczajenie, A Mam Do Was Jeszcze 1 Pytanko Jak Szybko Zarobić ?

najlepiej fishboty lub expbot w m2 (ulepszacze)

Opublikowano

najlepiej fishboty lub expbot w m2 (ulepszacze)

chlopie....

chlopak zaczyna grac ,a Ty juz go namawiasz do uzywania bota ... Daj mu pograc neich zobaczy gre. Niech poczuje klimat. A nie na start proponujesz mu cheatowanie..

Pozniej nie bedzie umial grac bez nich..

Opublikowano

Przygoda w metin2 rozpoczyna sie przy zalogowaniu postaci zakladasz miecz i idziesz robic misje z psiakami.... wbijasz 5 lv t am czy tam 6 i idziesz po skille (umiejetnosci) pozniej sam zobaczysz pozniej jaka to fajna gra pierw sie wydaje noobska a potem Cie wkreci na calego pozdrawiam :)

Opublikowano

Polecam serwer 26 Bardzo łatwo o przedmioty.

Jednak trudno o spoty(eXpowiska) bo bardzo dużo ludzi

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Nie zaczynaj gry na prywatnych serwerach easy , bo potem wejdziesz na jakiegoś Harda/PL`a i ni ędziesz wiedział co to KU , mówił , że wolno exp leci , itp.

Graj na Solarze lub Feniksie .

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...