Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Łowienie

TakiJakWszyscy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, to mój pierwszy post na tym forum. Wykminiłem sposób dla tych którzy nie używają fishbota:

Kupujesz:

-Wędke

-Robaki

-Marmur Rybaka

Zakładasz Marmór Rybaka. Następnie normalnie zażucasz i patrzysz jak postać oddycha,,, rusza przy tym wędką. Mamy Marmór, który pokazuje jaka ryba jest na chaczyku. Jeśli jest Karaślub Ryba Mandaryna zaraz po zniknięciu chmórki (fish) patrzymy na oddechy (ruszanie wędką) jeśli postać ciągnie do góry pierwszy raz od zniknięcia chmorki nalezy wyłowić rybę.

Ja już doszłem do wprawy. Na początku może wam niewychodzić ale spox dojdziecie do wprawy.

Wiem że wielu osobom się to nieprzyda ale trzeba pomyślećteż o reszcie. To jest dla tych któży nie używają fishbota.

Znawca
Opublikowano

90% woli łowić na FishBotcie ale dopóki jest śnieg jest to niemożliwe ;/

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Było możliwe na angelbocie, ale chyba GM się zachciało tej nocy przegląd zrobić bo niestety konto zbanowane ;/

No co ty ja wale od miecha na BabelFishu i lowil moze mniej skutecznie niz normalnie ale w jedna nocke 3 malze byly a w jednym malzu niebianska perla wiec nawet oplaca sie zostawiac na noc. xD

P.S.Ale trzeba uwazac na nobkow ktorzy podsrywaja cie do gm-a jak nie odpisujsze ale cie killuja.

Opublikowano

Ja robię tak :

Włączam FishBotka na noc i idę spać tak jest najlepiej. Polecam w M2 Włączać FishBotka na noc.Mam wędkę +7 i przez noc w M2 na FishBotku dużo perełek wyławia.

Opublikowano

Jak nie możliwe? Przecież ja z kumplem właczamy fisch bota i idziemy na dwór a śnieg tu nic nie robi moze wieksze lagi

Opublikowano

na tym xwaffe costam dziala niezaleznie od śniegu ; )

co prawda mi skrypt scara lepiej łowiłale temu śnieg kurde przeszkadza

GANGIA 14_2.png

Opublikowano

Co pieprzycie ze przez snieg nie wolno lowic na fb , ja jakos na angelbocie jade ostro i nic sie nie tnie przez snieg.

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

Opublikowano

Snieg można wyłączyć używając moda od KaMeRy, tego działającego na PL jest tam opcja która wyłącza śnieg i można jeździć na każdym FB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Było możliwe na angelbocie, ale chyba GM się zachciało tej nocy przegląd zrobić bo niestety konto zbanowane ;/

mialam to samo..;/

* na noobku od łoweinia oczywiscie .;D

Gość Mounthains
Opublikowano

martwy okres ^^

Zamykam, tut nikomu nie pomoże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...