Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę was o zrobienie mi aimbota do gry Battlefield Heroes !

Od razu wielkie dzięki.

Parę pytań dotyczących C++

Ile trwa zrobienie takiego aimbota ?

Trudno takie coś zrobić ?

Będzie możliwość aby ktos mi tez pomógł takiego aima zrobić ?

Jak co to ja na razie jestem zielony z c++ ale za niedługo zamierzam go ogarnąć :)

Chodzi mi o aimbota .dll który się otwiera poprzez Winject albo Injector. (o ile to jest możliwe)

Aimbot – cheat, najczęściej program działający w tle, który automatycznie namierza celownik broni w grze komputerowej na przeciwników znacząco ułatwiając grę osobie korzystającej z tego programu. W praktyce wygląda to tak, że osoba używająca aimbota ma cały czas celownik na przeciwniku (najczęściej na środku jego głowy).

Opublikowano

1. Nikt za darmo z tego forum raczej ci nie zrobi aimbota :P

2. Jeżeli się ogarnia c++ to niedługo.

3. Lepiej zacznij się uczyć ;)

Opublikowano

A ile by kosztowało zrobienie takiego aima ?

jak na razie tylko podziękowałeś

Ty byś potrafił zrobić takiego aima ?

Opublikowano

jak na razie tylko podziękowałeś

Ty byś potrafił zrobić takiego aima ?

Odpowiedź bardzo na temat. Chodziło mi o to, żebyś napisał jakie dajesz wynagrodzenie, czy w ogóle dajesz i w jakiej wysokości. Teraz kumasz?

btw. nie piszę cheatów

Opublikowano

Odpowiedź bardzo na temat. Chodziło mi o to, żebyś napisał jakie dajesz wynagrodzenie, czy w ogóle dajesz i w jakiej wysokości. Teraz kumasz?

btw. nie piszę cheatów

Ale ja się ciebie pytałem ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ile trwa zrobienie takiego aimbota ?

Trudno takie coś zrobić ?

Będzie możliwość aby ktos mi tez pomógł takiego aima zrobić ?

Zawsze te same pytania:

1.HAHA pieje co to za glupie odpowiedzi. To jest najlepsza odpowiedz.zależy ci na nim ? to i będziesz pisał rok bo bedzie to bez znaczenia.

2.Jak nie znasz c++ i matematyki jest to nieosiagalne, chyba ze weźmiesz na kolory ale to nie jest najwydajniejsze.

3. huehue bez komentarza.

Ale masz http://en.wikipedia.org/wiki/Aimbot#Graphics_driver-based_aimbots

Opublikowano

nie dlatego zmieniasz texture na np różową i bedzie zaznaczał róż który widzi problem jest raczej w wydajności weźmy np rozdzielczość 800x600 tyle pixeli tyle skanowania....

można to ograniczyć np do 100x100 na celowniku. Co do wielkości mapy napisałem już wyzej troche matmy.

Opublikowano

bulletdrop traktujesz jakby to było nie wiadomo co.

To dalej jest zlepek wzorów.

I na tyko "DIP" sie nie da musisz znać odległość od celu,kąt patrzenia itd.

Opublikowano

Takie małe pytanie, jak masz te wszyskie informace(View Matrix, pozycja gracza itp itd) to po co robić Color Aimbota?

Color aimbota robią Ci co nie chcą się zgłębiąć w RE.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Bo jest łatwiej.

Przewagą Aimbota z RE jest jego szybkość, obliczenia na macierzach świata,widoku i projekcji są niczym w porównaniu z sprawdzaniem kwadratu pixeli 100x100.

Opublikowano

Obliczenia przy normalnym są łatwiejsze niż przy Color....Do tego przy normalnym można zrobić 360", a w Color tylko to co widać, a i color aimbot też może być szybki :)

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Color aimbot ? ciekawa teoria bo na każdy pixel masz sprawdzenie koloru czyli an rozdzielczosc 100 na 100 sprawdzasz aż 10000 pixeli bardzo wydajne.

Opublikowano

Hmmm jakby to napsiać, nie chodzi mi o wydajność, tylko o szybkość aimbota, robiłem color aimboty na rozdzielczość 1280x1024 i jakoś nie narzekałem.

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Możliwe że używałeś jakiegoś algorytmu jest kilka takich co mogły by to przyspieszyć miedzy inymi można wykorzystac je w kolizajach z trojkątami.

Ale dalej nie umywa sie do normalnego aimbota.

Opublikowano

Dzieliłem skanowanie na chyba 5 wątków :)

Przepraszam, że się wtrącam, ale masz 5+ rdzeniowy procesor, że ubiegasz się do takich rzeczy? Jeśli nie to mogłeś nawet stracić na wydajności.

btw.

IMO. Wyszukanie obrazka na 1 czy 2 Mpx matrycy nie powinno być aż takie mało wydajne. Jeśli sprawdzamy każdy piksel z osobna, a jeśli kolor będzie pasował, to wystarczy sprawdzić kilkadziesiąt/set innych losowych (mniej niż 1% może wystarczyć), nie cały obrazek. Prawdopodobieństwo, że to NIE JEST obiekt jakiego szukamy (tym bardziej w takiej grze) jest prawie zerowe. Jeśli ktoś ma kilkurdzeniowy procesor to mozna rozdzielić na wątki. Wydaje mi się to wystarczająco szybkie. Nie wiem jak to wygląda w praktyce, to są tylko moje przemyślenia.

Opublikowano

Co ma liczba wątków do liczby rdzeni ?

hmmm nie wiem czy ten twój pomysł jest dobrym pomysłem bo chodzi ci o losowanie skanowanych pixeli tak i jest ich około 1% wszystkich?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...