Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kupnem licencji IBot'a

xXDeaTHKnigHTXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak wszyscy śledzący co się dzieje z botami wiemy, że z KBotem troche cienko więc postanowiłem kupić licencje na IBota na konto z PL1. Niestety ostatnio sąjakieś problemy ze stroną DO są i nie mogę sie zalogować na Polski serwer. Do kupienia licki IBota trzeba mieć ID konta, a ja mam tylko ID z GB7. Dlatego chciałbym się zapytac czy jak przy kupowaniu podam ID z GB7 to czy bot będzie działał też na PL1 czy nie?

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Nie, musisz podać ID konta na jakim ma być licencja czyli w twoim przypadku pl1

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

:/ No to trochę do dupy mam nadzieję, ze szybko naprawią te bugi chodź z tego co czytałem oficjalne forum gry to komuś już do 2 tygodni logowanie nie działa :(

loguj sie na firefoxie albo innej przegladarce odswiezajac jak nie trybi to za ktoryms razem sie zalogujesz

Opublikowano

Przeinstaluj flesza/przeglądarkę, a jak nie zadziała zaloguj się na innym kompie ew. zaufanej, rzetelnej osobie podaj passy żeby ci id sprawdziła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...