Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] wrota alfa

TAJNIAKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie czy dam rade na takiej konfie zrobic wrota alfa

-golec

-2 lf-3

-7 lf-2

-11 mp-1

-wyrzutnia rakiet ta za uri

-10 naj generatorow speed

-5 generatorow B01

nie pisac odpowiedzi typu po co ci golec na takim wyposazeniu

Opublikowano

Dać radę może być i dał ale zajęłoby Ci bardzo, ale to bardzo dużo czasu. Zalecam dorobić się lepszego wyposażenia i dopiero wykonać dane wrota.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Zasadniczo to nie jest konfa tylko wyposażenie, konfy masz 2 :D
Dasz rade, ale będzie upierdliwie, do devo włącznie lecisz na full dmg i osłonkach, po devo masz małe krychy na których dawaj full speed i będziesz miał dużo upierdliwej roboty, potem na siby jak wcześniej, na sibelonity jak na małe kryśki, na dk 10gen speed i 5 osłonek ale z 3 godziny posiedzisz nad tym, potem proty full speed i próbuj, pewnie sie uda.
Ale zajmie Ci to serio mnóstwo czasu, z 10-15 godzin sobie przed kompem posiedzisz wpatrując się w alienki, pamiętam wgl jak wrota dodali i gamme się robiło fulką 20h, szło kurwicy dostać. Także dużo cierpliwości życzę jeśli zdecydujesz się robić.

7yo9.png

Opublikowano

Masz 3 życia, jeśli stracisz je wszystkie stracisz wrota i będziesz musiał je składać od nowa. Istnieje jednak możliwość kupna dodatkowego życia

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Poczekaj z tymi wrotami bo będziesz się męczył ogrom czasu.

Masz 3 życia, jeśli stracisz je wszystkie stracisz wrota i będziesz musiał je składać od nowa. Istnieje jednak możliwość kupna dodatkowego życia

Owszem są 3 życia, lecz po ich utracie można się zwrócić do administracji o ich zwrot.

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

Poczekaj z tymi wrotami bo będziesz się męczył ogrom czasu.

Owszem są 3 życia, lecz po ich utracie można się zwrócić do administracji o ich zwrot.

W nie każdym przypadku następuję zwrot żyć. Jeśli ich utrata była spowodowana lagami ze strony servera owszem, oddadzą Ci życie, lecz jeśli uznają że nie ma podstaw do oddania żyć a ich strata była spowodowana przez osobę, która wykonywała wrota nie masz co liczyć na zwrot wrót

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

W nie każdym przypadku następuję zwrot żyć. Jeśli ich utrata była spowodowana lagami ze strony servera owszem, oddadzą Ci życie, lecz jeśli uznają że nie ma podstaw do oddania żyć a ich strata była spowodowana przez osobę, która wykonywała wrota nie masz co liczyć na zwrot wrót

Nie zgodzę się Mi podczas robienia gammy przez bota straciłem życia na drugi dzień po napisaniu do nich dodali Mi życia.

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

Nie zgodzę się Mi podczas robienia gammy przez bota straciłem życia na drugi dzień po napisaniu do nich dodali Mi życia.

Ale nie za każdym razem życia we wrotach oddają. Zależy od dobrego humoru supportera

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jeśli zmienisz na vege, i dokupisz kilka osłonek (najlepszych, dobrze by bylo jakbyś miał jeszcze bonus do osłony z PP) to powinno ci się udać ale to i tak sporo zajmie. Zwłaszcza dk. Mam nadzieje że masz takie dodatki jak: auto-rakiety, CPU rakietowy x2, automatyczna wyrzutnia, turbo rakietowe? Pamiętaj by dać jeszcze seprom na osłokę i mieć zapas kredytów.

Opublikowano

Jeśli zmienisz na vege, i dokupisz kilka osłonek (najlepszych, dobrze by bylo jakbyś miał jeszcze bonus do osłony z PP) to powinno ci się udać ale to i tak sporo zajmie. Zwłaszcza dk. Mam nadzieje że masz takie dodatki jak: auto-rakiety, CPU rakietowy x2, automatyczna wyrzutnia, turbo rakietowe? Pamiętaj by dać jeszcze seprom na osłokę i mieć zapas kredytów.

Uważasz że jest jakiś sens ustawiać we wrota statek, który zadaje mniejszy DMG gdyż ma mniej miejsc na lasery ? On, gdy już uprze się na robienie tych wrót to DMG będzie cholernie mu potrzebne, więc innym statkiem jak goliath tego nie powinien robić, najlepiej z designem enforcer/bastion

2000 post, w dodatku pierwszy post jako mentor ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Uważasz że jest jakiś sens ustawiać we wrota statek, który zadaje mniejszy DMG gdyż ma mniej miejsc na lasery ? On, gdy już uprze się na robienie tych wrót to DMG będzie cholernie mu potrzebne, więc innym statkiem jak goliath tego nie powinien robić, najlepiej z designem enforcer/bastion

2000 post, w dodatku pierwszy post jako mentor ;)

Moim zdaniem lepiej zadawać mniejszy DMG niż padnąć bo nie dał rady uciec, ale to tylko moje zdanie :D

Opublikowano

a jak wpuszcze na wrota bota to da rade? ;d

Kbot/Ibot bez problemu wykona dane wrota, co do merkavabot nie powierzałbym mu wykonywanie wrót.

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...