Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zrobić Strasznego Wirusa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak już ktoś wyżej napisał wykasuje tylko pliki z folderu w którym zostanie uruchomiony, nie wliczając podfolderów

2. Nie da się sformatować dysku c:\ z poziomu windowsa. Jak wy to sobie wyobrażacie? Windows zacznie kasować samego siebie?

i tak nawet po wpisaniu format d:/ trzeba jeszcze 2 razy potwierdzić.

Nie wiem czym się tak podniecacie. Nawet nie sprawdzicie czy to działa tylko odrazu: "super rozwalę kumplowi komputer, może się popłacze, bedzię ubaw jak skasują mu się wszystkie pliki , hahaha"

fear2s.png
  • Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Jak już ktoś wyżej napisał wykasuje tylko pliki z folderu w którym zostanie uruchomiony, nie wliczając podfolderów

2. Nie da się sformatować dysku c:\ z poziomu windowsa. Jak wy to sobie wyobrażacie? Windows zacznie kasować samego siebie?

i tak nawet po wpisaniu format d:/ trzeba jeszcze 2 razy potwierdzić.

Nie wiem czym się tak podniecacie. Nawet nie sprawdzicie czy to działa tylko odrazu: "super rozwalę kumplowi komputer, może się popłacze, bedzię ubaw jak skasują mu się wszystkie pliki , hahaha"

Zapomniałeś dodać ze każdy co się trochę zna wie jak zajrzeć do takiego pliku  ;)

76561198001815076.png
Opublikowano

Zrobiłem takie coś w pracowni informatycznej na 6 kompach :P moi koledzy co siedzieli na tych kompach mają przejebane :D

Opublikowano

Da się sformatować dysk C jeżeli nie ma tam Windowsa.. Tutek dla mnie do bani... Słaby jakiś taki... I kasuje tylko te pliki w którym miejscu jest ten tzw. "STRASZNY VIRUS" ... Dla mnie cienko.. A jeżeli o format innej partycji to nie trzeba nic potwierdzać jak się doda do pliku *bat. specjalne komendy... A najlepiej jeszcze ten plik gotowy *bat przerobić na exe. i włączyć ukrywanie w procesach..

pozdrawiam

Opublikowano

Już lepiej napisać kilka looperów i bata ktory je uruchomi a potem wszystko wcisnac do jednego exe. O czywiscie mozna robić różne warianty dodające się do autostartu, zabijające procesy i tak dalej. Napisałem takiego wira i na + można policzyć ze na jotti go wykrywa 2 z 20 antyvirów. Dokładnie kasperski i f-secure.

My minions mwaahahahaha :>

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moze i jestem archeologiem, ale nie mogę wytrzymać. Każdy post w którym jest napisane że usunęło windowsa albo sformatowało partycję c: (no chyba że winda jest na innej) to kłamstwo. oczywiście można go odpowiednio przerobić, ale trzeba być idiotą żeby nie sprawdzać *.bat'a przed odpaleniem. Tut-syf. Z drugiej strony fajny pomysł mi przyszedł do głowy, za chwilę coś wstawie na forum (source ofc :P)

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Lol, zeby sformatować dysk w bat wyskoczy komunikat, i jesli tak wpisuejsz y jesli nie to n. I chyba zaden glupi sie na to nie nabierze. "Wiry" w bat byly modne 5 lat temu ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

zdziwił byś się co można zrobić z systemem tylko z lini komend, prakrycznie wszystko łącznie z napisaniem programu , skompilowaniem go i odpaleniem na kompie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ZycioStudio to kurwa!!!

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przez ten kod uruchamiasz tzn. kasujesz wszystkie pliki z systemu potrzebne do pracy Twojego komputera .

Leci DUŻY +

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

+ ? Za co? Za unieruchomienie maszyny? Poza tym najpierw bym sprawdził, bo stawiam na to, że to nie zadziała ;)

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Twoja kuchnia wypierdoli w powietrze, a do pokoju wpadnie stado mokrych murzynów.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

hmm oco z nim chodzi jak klikne to co sie stanie?

zależy gdzie to włączysz jeśli będziesz miał w folderze a w nim będzie plik np. *.jpg, *.exe i jest on na liście to ci go usunie jeśli nie jest używany przez inny proces(np. notatnik)

po za tym to nie wirus

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Haha dobre napisać coś takiego jak typa nie ma od infy, i wziąść w autostart na kompie. I jak kompy są podłączone do jednej sieci to wysłać na wszystkie do autostartu i wszystkie kompy od nowa instalka itp. Ciekwaiła by mnie mina facia od infy. Haha. Dobre.

Opublikowano

Jeśli wszystkie komputery są podłączone do jednej sieci, to i tak nie masz praw admina i nie możesz edytować danych w folderach innych niż wyznaczone przez admina na serwerze. Co do "wirusa", to wiem że temat jest już stary i nie wiem czy ktoś to już napisał, bo nie chce mi się wszystkiego czytać, ale:

Po 1. del *.coś usunie pliki z rozszerzeniem coś, ale tylko w folderze uruchomionego pliku bat.

Po 2. Format c:\ nie sformatuje dysku c:\ jeśli jest na nim aktualnie uruchomiony system operacyjny. Jeśli się nie boicie :rolleyes:, to sami możecie spróbować.

Owy więc .bat, nie jest wcale groźny.

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Opublikowano

dobrze że to co najważniejsze w obsłudze bat zawsze umyka i jest zbyt trudne do pojęcia dla kogoś kto na tylko podstawy , zresztą tworzenie takich wirusów miało by tylko sens dla systemów podobnych do ms-dos

na do widzenia tematowi mały przykładzik że bat nie tylko milczy ale potrafi się odezwać B)

echo 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to mi bardziej wygląda na plik systemowy a nie na wira ale skoro dziala to i tak + dla cb

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ZACZELISCIE MNIE PRZEKONYWAĆ ZE TO NIE DZIALA WIEC SPRAWDZILEM NA KOMPIE I POTWIERZAM DZIALA :(( .

DO AUTORA MASZ 1 DO PROFILU ! ! !

PS.PISZE Z LAPKA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...