Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak kupić design Centaur bez eventu?

mateuszowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem kiedyś na tym forum sposób na kupowanie RSB bez eventu, czy to nadal działa? Pamiętam , że było tam coś z przerabianiem kodu HTML strony. Chciałbym podobnym sposobem kupić design Centaur, dlatego podczas eventu skopowałem kod html strony sklepu z centaurem:

-html w notatniku: http://www.sendspace.com/file/dzbc1d

-w załączniku zapisana strona

Może ktoś ogarnia ten sposób z RSB, to może uda się z centaurem :)

centaur.rar

Opublikowano

O ile się nie mylę to sposoby takie jak ten z tym RSB i innymi przedmiotami już nie działa. A jeśli działa w co wątpię to za to można bana wyłapać.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Co do tematu nie da sie kupić bez eventu , ale z mojej strony nie polecam centaura mam go i jakoś mi wgl sie nie przydaje , za te 100k uri lepiej kup sobie albo cdd albo kluczyki , lepiej Ci to wyjdzie . :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Centaur to strata kasy, lepiej rób sfe (albo chodziaż podrasowane fe) i przejdź kronosa to ci się trafi (nie zawsze) saturn który daje 2x większy bonus.

Ale to tylko moje zdanie, możesz się nie zgodzić. Radzę ci poczekać aż będzie MHH (co tydzień jest więc długo nie musisz czekać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...