Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV -- KEY --

TenZin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. GTA IV posiadam już od około dwóch lat. Miałem zainstalowane na starym komputerze, który sobie z wymaganiami zupełnie nie radził więc sobie nie pograłem ;(

Otóż teraz moje pytanie. Dostałem nowy komputer i nie długo go podłącze do internetu ( jakieś problemy z ruterem i klawa nie działa ). Gdy będę chciał użyć tego samego kodu aktywacyjnego co kiedyś to on zadziała do single player i multi czy będę musiał kupić nowy?

Opublikowano

To działa tak, Chyba nie zadziała jak nie pamiętasz pasów do starego konta Windows Live

Kurcze czyli co mi pozostaje? Jakieś sugestie ;d

Opublikowano

Kurcze czyli co mi pozostaje? Jakieś sugestie ;d

Powinien dzialac. A jak nie to napisz do supportu ze nie pamietasz hasla i udowodnij im ze to twoje konto

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Powinien dzialac. A jak nie to napisz do supportu ze nie pamietasz hasla i udowodnij im ze to twoje konto

Nic do tamtego konta nie pamiętam. Loginu, i maila.. hasła do wszystkiego mam podobne więc to nie problem ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...