Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czołg premium

matriks83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IS 6 stanowczo! Epicki czołg, penetracja może mała, ale mi to wgl nie przeszkadza ;) Jak nie znasz weakspotów to go nie bierz. Jest bardziej dla niezaawansowanych graczy. Ze względu na jego super pancerz, długo żyje podczas bitwy :) Dosyć szybko ładuje, dobry damage, lecz ta penetracja jest zbyt mała, jeśli nie wiesz gdzie strzelać.

Jeśli chcesz coś co dobrze pierdyknie, troszkę dłużej przeładuje niż IS 6 i przebije nawet 10 tiery to bierz T34, lecz nie licz, że łatwo się nim gra. Wszystko przebija jego kadłub i musisz nauczyć się nim grać, wystawiać tylko bardzo twardą wieżę ;]

FCM 50 t nie ma pancerza, ma dobrą penetrację i średni damage, co nagradza przeładowanie. Czołg dla zaawansowanych i nie polecam ;] Jeśli nie ogarniesz go, będziesz narzekał.

JgTiger 8.8 jest bardzo dobrym Tdkiem. Zarabia chyba najwięcej z 8 premium. Dobry reload, damage. Dosyć dobrze opancerzony jak na 8 tier. Cud, miód, maliny. ;]

Sp to gówno. :D

Masz teraz test, pobierz i pograj czołgami. W jakim będziesz się najlepiej czuł, tego bierz. Proste ;)

Co do Lowe, już tego nikt nie kupuje. To nie to co kiedyś. Nie polecam

7yoDoas.png

Opublikowano

KV-5 lub T34. Sś naprawdę dobre. :)

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Moim zdaniem, to w tej chwili są 2, no może 3 dobre PT T8. JgTiger 8.8 jako 1. ponieważ ma - genialną celność, dobrą penetrację, dobry MM, świetny reload (4,5sec przy obr. 250), świetny pancerz. FCM50t - świetna mobilność, dobra penetra, dobry RoF, dobry MM, dobra celność. IS-6 - dobry pancerz, niezły RoF jak na takie obr, niezła mobilność.

Opublikowano

T34 Spershing lub JgTiger 8,8 . Nie ma sensu kupować FCM 50 t lub Lowe ponieważ wymienione wcześniej najlepiej zarabiają.

Od kiedy T26E4 najlepiej zarabia ?! Jeżeli patrząc na cenę, owszem jest najtańszy, co przyczynia się do tego, że nie zarabia tyle samo co T34 lub Lowe...

Opublikowano

Ze sie dołączę i sie spytam bo zapewne będę sprzedawał SP i moje pytanie jest jakiego premium tanka sobie kupić ? Dodam że posiadam już T34 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...