Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klon Wot'a

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka słuchajcie czy jest jakiś działający klon tej gry? (offline oczywiście) bo ten nasz zwykły wot odmówił współpracy...no i wywaliłem go :p czekam na odp.

Opublikowano

Hmm szkoda a znacie podobne gry właśnie o tematyce wot'a?

Opublikowano

Hmm. Tematyki o czołgach? Może być T-34 vs. Tiger lub T72 Bałkany w ogniu? To jest coś podobnego lecz nie ma drzewka rozwoju, możliwości kupna czołgu itp. Oj koledzy słabo się znacie na tego typu grach tylko Project Tank, I World of Tanks :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm. Tematyki o czołgach? Może być T-34 vs. Tiger lub T72 Bałkany w ogniu? To jest coś podobnego lecz nie ma drzewka rozwoju, możliwości kupna czołgu itp. Oj koledzy słabo się znacie na tego typu grach tylko Project Tank, I World of Tanks :).

Hmm t-34 vs tiger przeszedłem obydwie kampanie ;)

Opublikowano

Hmm, z gier mogę polecić "Soldiers : Ludzie honoru". Gra o tematyce wojennej różne misje, dość realistyczna np.(Dostajesz w gąske to musisz wyjść z czołgu wsiąść narzędzia i naprawić) :) .

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Z tego co widziałem, jeśli to prawda to w War Thunderze będzie więcej czołgów niż w World of Tanks tylko że będzie 20 tierów i będzia ta sama waluta jak do samolotów.

Opublikowano

Z tego co widziałem, jeśli to prawda to w War Thunderze będzie więcej czołgów niż w World of Tanks tylko że będzie 20 tierów i będzia ta sama waluta jak do samolotów.

Taaaaa....

Znajdź mi 20 czołgów tej samej klasy od jakiegos panstwa.

Chyba że wjebią 1 drzewko.

Prototypy nie będą dodawane zgodnie z zarządzeniem ich prezesa więc GG

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ew. Company of Heroes 2 Fajna gra mój kolega posiada takową i jest zadowolony

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...