Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BS na Senthia

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Ten w pythonie z dwoma plikami mi nie działa, ponieważ po kliknięciu "Start" przenosi nie na stronę twórcy.

Jest jakiś inny, albo jak uruchomić ten?

Opublikowano

Wrzucasz te 2 pliki do clienta senthi włączasz gre i wyskakuje ci okno z "Metin2 Python Loader"?

''Moc Energia Amfetamina''

Arcymistrz
Opublikowano

Czytaj co napisałem .JEszcze raz taki post i masz od razu raport za nabijanie postów.

Kilka Start i nie działa. Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

@Up sorry to przez tak późną pore :P

W rekompensate wrzuce ci switchbota w "py" ten musi działać bo wczoraj specjalnie zmieniałem id zmianek żeby działał na senthi xD

Pobierz

http://www1.zippyshare.com/v/81162998/file.html

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/8ffc5db7abb3ce6b8ca43addba90a22bca741b3dc8003da6c7257bf726293d3e/analysis/

Pobierasz wrzucasz do clienta włączasz gre wybierasz select ---> switchbot ---> run i cieszysz się bs'em :D

Arcymistrz
Opublikowano

Już sobie poradziłem, pobrałem inną wersję i działa.

Jednak mam inne pytanie. Czy da się zrobić w nim, aby zmieniało w tym samym czasie np. 3 itemom bony, a nie tylko jednemu?

Opublikowano

Można trzeba wcisnąć kilka razy run i okno z bs'em przesunąć na bok. Lecz w każdym będą te same bony ustawione które się wybierze -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...