Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana stylu czyli postaci!

PanGlod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

YO!

Mam dylemat i lubie radzic sie innych oto moje eq na luczniku ktore chce troche sprzedac aby zaczac grac magiem

MAM 56lvl

Resy:

Mrok 102%[bez sina]

Ogien 95%

Swiatlo 100%

WOda:96%

post-912808-0-25345300-1371335077.png

post-912808-0-05626700-1371335087_thumb.png

post-912808-0-75939600-1371335093_thumb.png

post-912808-0-70554500-1371335178_thumb.png

CHce grac magiem i skpic sie na holym/dg!

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Skup sie na vulcano i holly a nie dg bo dg jest cienkie a pozatym poprostu pozamieniaj się z koms za to eq na eq dla maga

Leguc_eune_25_5_logo.png

Opublikowano

Czemu DG jest słabe ? Jak dobrze pkt rozdasz to też nieźle bije . A co do tematu łuk do maga troche podobny bicie z daleka itp . Ja jak bym miał tekiego łuka ty bym nie zmieniał postaci :D . Btw ile eq robiłeś ??

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Czemu DG jest słabe ? Jak dobrze pkt rozdasz to też nieźle bije . A co do tematu łuk do maga troche podobny bicie z daleka itp . Ja jak bym miał tekiego łuka ty bym nie zmieniał postaci :D . Btw ile eq robiłeś ??

DG jest mocne tylko jeśli masz dobry, strasznie dobry miotacz na 90 (coś ok, u6-7+8-10). Mój kolega z takim miotaczem na 91 poziomie hitał w woja 82 po 6k (dg +9)

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Eq robilem krotko nie pamietam 1mies?

TOPIC@

Zdania sa pod maga ale wkurw*a mnie ten 55lvl wiem ze na misjach moge dobic ale jest wkurwi*jacy xD

Jeszcze sie zastanowie czekam na dlasze wypowiedzi!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Na małym lvl dg nic nie zdziałasz, bo nie ma dobrych miotaczy. Oprócz dg i holly proponuję zebyś kupił volc/blue aczkolwiek volc wpierdziela mp w kilkanaście sekund :>

Opublikowano

Zamień WK na Vulcano i sina na Holly lub sprzedaj i kup te karty.

Masz PvP i exp.

Wróżki i resy zostaw - po co sprzedawać?

EQ zamień na Legendarną Różdżkę i Błękitną sprytną szatę, o ile ktoś będzie chciał wymienić z osło ^^ Oczywiście możesz też sprzedać, ale ja preferuje wymiany :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jezeli chodzi o kase to moge miec dodatkowe 30kk :)

EDIT@

Nie Chce nu sie wbijac lvla + job na norm ;x

Chyba ze zrobie 2 konto i ustawie bota?

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Bota czy ja wiem chyba że będziesz np robił zadanie albo coś i patrzył czy nikt nic do cb nie pisze . Ja tek ustawiam bota patrze a tu GM idzie :D . I pisze coś do mnie . Jak dostałem bana na jednym koncie to nie perma tylko na ileś dni nie liczyłem :D

c848.jpg

Opublikowano

A bana ja dostałem na konto chyba że jak kilka razy dostaniesz bana to może ci na IP dać . Więc jak masz lapka i PC to sobie boć :D . Może być i tak że grasz manualnie na jednym a na drugim bocisz i zerkasz czy tam nikt cie się nie pyta itp :D

c848.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...