Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry pomysł? :)

Reserve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swego czasu prowadziłem kanał na YT z dość średnim skutkiem, ale jak na początek byłem całkiem zadowolony. :) Jednak z przyczyn których przytaczać nie będę musiałem przerwać nagrywanie na kilka miesięcy. Ostatnio znów mogę nagrywać, ale postanowiłem trochę zmienić moją koncepcję:

1. Ograniczę się tylko do Filmów z ETS i Metin2 Sg

2. Postaram się wrzucać filmy z regularnością 1 na tydzień, konkretnego dnia.

3. Od czasu do czasu będę wrzucać różne ciekawostki nie związane z grą na moim koncie, np. eventy, sposoby na zarobek itp. :)

4. Zmienię postać z Ninjii na inną klasę.

Jak myślicie czy takie zmiany to dobry pomysł czy wyjdzie z tego jedna wielka klapa? :) Link do mojego kanału YT:

xxx

2l6yat.jpg

Opublikowano

aby mieć większość oglądalność nie masz się ograniczać tylko dobrze prawić, dawać dobre efekty i robić tylko ciekawe rzeczy. ;)

Opublikowano

oglądałem pierwszy odcinek z przerwami ale mi się podoba i mam zamiar obejrzeć kolejne, widać że ogarniasz i znasz się na rzeczy, zobaczymy co wyjdzie z tego w przyszłości puki co jak najbardziej na tak :)

Opublikowano

Myśle że wyjdzie coś z tego lecz powininieś wierzyć w sukces... Do tego dochodzi ciężka praca w postaci reklamowania (im więcej widzów tym więcej będziesz miał motywacji).

Pozdrowionka.

Opublikowano

A jakieś uwagi moze od Was co zmienić/dodać w trresci filmów? :)

@IstnyDiabeł: Człowieku, jakbym chciał sobie zareklamować kanał to wrzucalbym tu tonę spamu. Naucz sie odróżniać reklamy od normalnych tematów...

2l6yat.jpg

Opublikowano

Może postaraj się o więcej materiału, chociażby 2 tygodniowo.

Fajnie się słucha :)

I nie jest tak źle trochę subów już jest.

Tylko z metina będzie ciężko osiągnąć pokaźną sumę widzów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...