Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NASA] Misja Apollo 18,19,20 . Co sądzicie o wyprawach, których rzekomo nie było ?

peyto666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak samo katolicy pierdolili że ziemia jest płaska. Tak samo walili że ziemia jest w centrum układu (jak nie galaktyki).

Już odkryto kilka planet podobnych do naszej ziemi. Prawda jest taka że człowiek to nie jest najwyższa istota na świecie.

NASA jak i naziści z czasów 2 wojny światowej odkryli coś nie z naszej planety (Widziałem program oraz poczytałem troszkę o tym w necie) Nie dziwne że szwaby już w tamtych czasach budowali spodki latające?

A Mikołaj Kopernik też Katolik i to Ksiądz pierdolił że ziemia jest kulą i nie znajduje się w środku wszechświata... i co ?

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Co do strefy 51 jest tam najdłuższy pas lotniskowy na świecie 10 kilometrów +/-. I są tam testowane najnowsze samoloty (Prawdopodobnie najszybszy samolot o nazwie "Aurora") Ten samolot ma lecieć niby 5000 km/h czy coś takiego xD

Tak z tym samolotem oglądałem 5h film. ;) Ale mi się wydaje , że do " podpucha " , że są tam badania nad kosmitami itd..

Opublikowano

Wiele Religi wyklucza mozliwosc zycia istot pozaziemskich. Co do tego samolotu ... nie wiem co o tym myslec :D Z tego co mi wiadomo istnieje mozliwosc zagiecia czasoprzestrzeni co pozwala nam "przeskakiwac" nad odleglosciami np. z Ziemi do innej Galaktyki. Podobno trwaja prace nad czyms takim ;)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...