Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NASA] Misja Apollo 18,19,20 . Co sądzicie o wyprawach, których rzekomo nie było ?

peyto666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież tylko zacofani katolicy wierzą że nie ma innych rozwiniętych cywilizacji poza nami. Co do Apollo 18 było mnóstwo spekulacji ale wątpie aby ta wyprawa odbyła się naprawdę... jest mnóstwo dowodów które obalają tę wyprawę.

Opublikowano

Przecież tylko zacofani katolicy wierzą że nie ma innych rozwiniętych cywilizacji poza nami. Co do Apollo 18 było mnóstwo spekulacji ale wątpie aby ta wyprawa odbyła się naprawdę... jest mnóstwo dowodów które obalają tę wyprawę.

Masz może jakieś źródła, chętnie poczytam bo wypiłem dzisiaj 3 kawy i nie mogę spać. ;)

Opublikowano

Tak na szybko szukałem bo lece lulu ale coś takiego mniej więcej powinno Cię zadowolić. Jutro znajde Ci bardziej dokładne badania na temat tego kłamstwa.

Opublikowano

Tak na szybko szukałem bo lece lulu ale coś takiego mniej więcej powinno Cię zadowolić. Jutro znajde Ci bardziej dokładne badania na temat tego kłamstwa.

Okej, Dziękuje a co sądzisz o filmie 2? :)

Opublikowano

Może te dowody specjalnie powstały by utajnić start apollo ;)

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Misja apollo18, moze kiedys wyjdzie najaw, ale nie po to tyle ludzi zastraszali i wogole zeby to rozpowszechniac, a po co zrobili strefe 51? moze z czyms przelecieli i tam ukryli i badaja i na tym wzoruja nasza coraz bardziej rozwinieta technike ;3

ale ja mam bajkiii,

Opublikowano

Nie chce swoją wypowiedzią wzbudzić konfliktu religijnego, ale co katolicy mają do "obcych cywilizacji"? Ja jestem katolikiem zacofanym, jestem 200 lat za murzynami i wierzę. Bo sam autentycznie przeglądając nocne niebo telweskopem zauważyłem kropkę, która się poruszała szybko... z pewnością nie była to satelita, ani samolot. Kij wie co to było, ale zafascynowało mnie totalnie. Myślę że NASA wie o istnieniu UFO , ale celowo ukrywa to żeby nie wywołać paniki... UFO o nas też wie. A wie ktoś może co się stało z tą sondą co niby już poza układem słonecznym jest? Nie pamiętam jak się nazywała... ale była tam tekst w kilku językach i człowiek witruwiański...

Zajrzyj na bloga -> Click

Admin Cienia
Opublikowano

Co człowiek to teoria spiskowa, ciężko potwierdzić ale równie dobrze ciężko zaprzeczyć czemukolwiek ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jak to ktos powiedzial- "gdyby nikogo w kosmosie nie bylo, to marnowaloby sie duzo miejsca". Ja lubie teorie spiskowe, nawet najbardziej idityczne, ciekawe sa.

Jakies zycie pewnie istnieje. Raz, tylko raz jakas sonda odebrala sygnal ktorego nie dalo sie do niczego przypisac, tzw. WOW!!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Sami w kosmosie napewno nie jesteśmy. Galaktyk jest miliardy. Nie ma bata że nic tam nie ma :)

Tak samo odpowiedziałem na lekcji historii do mojego nauczyciela. ;)

Opublikowano

Nie chce swoją wypowiedzią wzbudzić konfliktu religijnego, ale co katolicy mają do "obcych cywilizacji"? Ja jestem katolikiem zacofanym, jestem 200 lat za murzynami i wierzę. Bo sam autentycznie przeglądając nocne niebo telweskopem zauważyłem kropkę, która się poruszała szybko... z pewnością nie była to satelita, ani samolot. Kij wie co to było, ale zafascynowało mnie totalnie. Myślę że NASA wie o istnieniu UFO , ale celowo ukrywa to żeby nie wywołać paniki... UFO o nas też wie. A wie ktoś może co się stało z tą sondą co niby już poza układem słonecznym jest? Nie pamiętam jak się nazywała... ale była tam tekst w kilku językach i człowiek witruwiański...

Jaki miało kolor ? leciało w górę ? Jak tak to ja wiem co to jest :P To jest balon astronomiczny który stacje pogodowe wysyłają do chmur żeby wiedzieć jaka będzie pogoda ( tak przynajmniej mówiła mi pani z Geografi xD )

#JebacSygnatury

Opublikowano

Voyager 1 Bezzałogowa sonda . :)

Opublikowano

Witam wszystkich mam na imię Damian i od pewnego czasu interesuję się Kosmosem, wyprawami Apollo, OBCĄ CYWILIZACJĄ .

Chciałbym poznać WASZE zdanie na ten temat, oczekuję mądrych wypowiedzi bo lubię czytać na ten temat.

Czy "Wierzycie" w obce cywilizację ? No i co wydarzyło się podczas misji Apollo 18 ...

1)Co sądzicie o misji Apollo 18 ?

2) Co sądzicie o tym filmie ? -

( zwłaszcza 04:14 ).

3) Czy obce cywlizacje istnieją ?

4) http://www.youtube.com/watch?v=qAr_Fz0ZPrM < -- POLECAM !!

Moje Zdanie : Obce Cywilizację istnieją ! Dlaczego ? Wystarczy poczytać chociażby iż podczas misji Apollo 18 " obce statki przypatrywały się astronautom ".

No i MILIARD GWIAZD , MILIARDY PLANET .. Nie możemy być sami, a film " 2) " to też musi być kawałek prawdy !!

Jeżeli ktoś ma jakieś ciekawe : zdjęcia,filmy,strony o cywilizacjach obcych to ja chętnie poczytam, obejrzę.

________________________ NOWY TEMAT *** . 16.06.13

Co sądzicie o Strefie 51? : O

Jak wiemy " niby " tworzone są tam najnowsze technologie wojskowe.

Ale jest wiele " teorii " iż testowana jest tam technologia poza ziemska jak i zarówno badane są zwłoki obcych form życia.

Kto oglądał wiele filmów, i czytał o strefie 51 wie o czym mówię. :) Wypowie się ktoś o " Area 51 " ?

Co do Area 51 jest wiele materialow ktore zostaly "wykradzione". Zdaje sie ze jeden material to interview z kosmita ktory rozbil sie o ziemie. Byla tez informacja ze codziennie o 6stej rano nad Strefa 51 wzlatywaly dziwne obiekty latajaca, NIE PRZYPOMINAJACE samolotow.

61093c6efb.png

Opublikowano

Tak samo katolicy pierdolili że ziemia jest płaska. Tak samo walili że ziemia jest w centrum układu (jak nie galaktyki).

Już odkryto kilka planet podobnych do naszej ziemi. Prawda jest taka że człowiek to nie jest najwyższa istota na świecie.

NASA jak i naziści z czasów 2 wojny światowej odkryli coś nie z naszej planety (Widziałem program oraz poczytałem troszkę o tym w necie) Nie dziwne że szwaby już w tamtych czasach budowali spodki latające?

Opublikowano

Co do strefy 51 jest tam najdłuższy pas lotniskowy na świecie 10 kilometrów +/-. I są tam testowane najnowsze samoloty (Prawdopodobnie najszybszy samolot o nazwie "Aurora") Ten samolot ma lecieć niby 5000 km/h czy coś takiego xD

Opublikowano

Kosmos nie ma początku ani końca, na pewno są jakieś poza ziemskie formy życia, o których nam nic nie wiadomo - może dowiemy się za kilkanaście/kilkadziesiąt lat, "co w trawie piszczy".

1358809676-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...