Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrali byście .... [Czytaj]

Edinho

Metin2  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra? by??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy zagrali byście na staro polskim dobrym serwerze, gdzie jest max o 99 lvl, średni exp ale łatwo dostępna stalka, coś takiego jak yt2game. Ci co tam grali to wiedzą o co chodzi.

Jeżeli tak to proszę pisać, oczywiście jakieś bony nowe zostaną dodane. Normalny serwer Metin2 tylko kilka nowość a tak to czysta normalność. Handlarze średnio 4fun, czy spodobało by się komuś?

Dziękuje za odpowiedz bo myślę że nudne się stało wbijanie 250 lvl.

Opublikowano

Widzę, że pierwszy się wypowiem :)

Więc oczywiście, że zagrałbym na takim serwerze, ba! Nawet bym był w stanie wspomóc finansowo taki serwer. Rzygać mi się chce, gdy co 5 min widzę nową prezentację serwerów, które nie wnoszą nic po za nowymi mapami, eq i tylko zmieniają rate'y i drop.

Metin2 to Metin2, a nie ku*** mutacje WoW, RoM, etc. Max Lv mógłby być nawet 150, ale 250??? To jest sztuczne przedłużanie żywotności serwera! OMG.

Sprzedałbym duszę diabłu za klasyczny oldschool'owy serwer Metin2, gdzie posiadanie Czarnego Militara budziło zachwyt i zazdrość wśród innych, gdzie misje konne od boja do militara robiło się w kilka osób, ciągle zajęte spoty na BO, ahhh... No i pięknie, teraz wszystkie najlepsze wspomnienia z S3 do mnie wróciły, stara ekipa DragonPath (Slack, NinJaww, Tiffereth, Diesel, Utat i inni) :)

59649524317135950350.png

Opublikowano

Tak. Chętnie na Takim serwerze bym zagrał. Mało epików. Mało dodatków. Takie jak kiedyś 4funy były. Ohhh to były czasy :)

Rób taki serwer. Mogę Ci troszkę też pomóc jakby co ^^ Bony też mniejsze. Jakieś 2-3 dungeony. To by był serwer na maxa ! Jestem na TAK !

1921.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...