Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi tam wszystko chodzi bardzo dobrze... Świetne te rajdy ze skrzyniami ucznia, jak na razie zapowiada sie genialnie.

Polecam !

Opublikowano

|HuHu zapowiedź ładna, zaraz pobiore clienta :)

informacje od administacji dostajecie, poczekajcie cierpliwie :)

Miejmy nadzieje ze admini powstrzymaja te ddosy

sygnatura.png

Opublikowano

HAHHAA EPIC! !!!! NIEKTORZY SOBIE GRAJA juz maja po 15 lvle i dropia riby w m2 itd

a inni sie zalogowac nie moga .. .smiech na sali

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

trzeba czekac na strone aż bedzie działała ;/ miejmy nadzieje ze bedzie oplacalo sie to czekanie bo z prezentacji serwer wydaje się wspaniały

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

hahahahha logowanie padlo gratulacje becwaly nie wystartujecie dzisiaj nie wierze w to nei ma opcji ! ;p narobiliscie sobie wrogow teraz cierpcie

Opublikowano

Strona to strona ważne że serwer działa :)

Klienta pobieram i wbijam tylko , że troszkę słaby transfer , ale zanim ściągnę to może ogarną logowanie :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Lipa, liczyłem na jakiś wyrównany start a widzę niektórzy już grają gdzie ja nawet stronki nie mogę włączyć. Jutro może da radę zagrać, ale mi się odechciało skoro w dniu startu pograć nie można.

Opublikowano

Super ci co mają konta założone to sobie grają a inni nie mogą założyc... Nie no spoko ;c

Opublikowano

nie mam pytan 1/10 serwera gra (faworyzowanie ) a reszta nic nie moze nawet konta zalozyc .... super start :)

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

Serwer działa, gracze grają :D

Pytanie mam takie... czemu nie mam poziomego okna ekwipunku jak u Was na filmikach? :)

to jest w sumie nie potrzebne :P

nie mam pytan 1/10 serwera gra (faworyzowanie ) a reszta nic nie moze nawet konta zalozyc .... super start :)

wydaje mi sie ze to nie jest ich wina ;) kazdemu moglo sie przydarzyc takie cos :P kazdy mogl zaatakowac :)

Opublikowano

Lipa, liczyłem na jakiś wyrównany start a widzę niektórzy już grają gdzie ja nawet stronki nie mogę włączyć. Jutro może da radę zagrać, ale mi się odechciało skoro w dniu startu pograć nie można.

To powodzenia, żaden serwer nie miałby prawa wystartować bez problemu z takimi atakami, ale nie dziwie się, serwer naprawdę taki na którego czekałem. Polecam każdemu i zapraszam, a konkurencji chu^ w pysk :)

oficjalnelogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...