Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WHS hack

pijawsky2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack

Scan

Wykrywa 6 wirusów jednak są one niezbędne to funkcjonowania hacka. Gram na nim po kilka godzin bez przerwy i zero kickow i banów. Nie bójcie się go pobierać, ponieważ został on napisany przez jednego z najbardziej zaufanych użytkowników forum www.wr-s****e.com (Toast jeśli ktoś wie o jakie forum chodzi). Z hacka sam korzystam posiada on

-ESP

-super jump

-gold premium hack

-unl. stamina

-fast spawn

-fast all

-shotgun (albo scorpiony raz to raz to sie włącza xD)

-boxes

-no recoil

-nfd

-no bounds

-auto headshoot

-clean.bat

Polecam hacka, jest naprawdę warty uwagi

Opublikowano

jaki username i password ????

bo jak klikam register to strona sie nie otwiera

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Moj antywirus kasperski nic nie wykryl hacka nie uzywalem ale pisze po to zeby powiedziec ze chyba nie ma w nim wirow.

A i na tym scanie co on dal pisze McCaffe nic nie wykrywa a jest to najlepszy antyvirus.

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

a moze ktos podac swoije pasy prosze

Opublikowano

Zjebane gowno ktore nie chodzi...

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

kilo kartofli nie musisz mnie bronić, hack nie jest mój a ty andrych nie moja wina, że bez firewalla zapier****sz to wira złapałeś. Hack działa i to jak najbardziej a jak nie wierzycie to mogę wam nawet filmik zrobić, a jak dowód, że film jest mój napisać pozdrowienia dla kilku osób z forum... Nikogo nie zachęcam do ściągania, kto chce ten ściągnie.

Opublikowano

jak używać hacka proste .

1.włoncz hacka (nie włączaj WR).

2.zaloguj się login-maciejo13 haslo-qowno1 przez Q małe.

3.Włącz warrock i zaloguj sie.

4.wejdz na server np."poland"

5.wchodzisz do roma i pykasz!!

poradnik by sp1der

Opublikowano

System z hackiem jest taki sam jak z warrockiem na jedno konto tylko jedna osoba naraz może być zalogowana. Aa jeszcze jedno jak włączymy hacka i warrocka hack znika. Żeby z powrotem go włączyć trzeba wcisnąć alt+tab

Opublikowano

...mam jeszcze jedno ale maila nie odebrałęm;/ pino napisz na g.g pogadamy ci ci wszystko powiem - 10850540 albo 9250562...

Opublikowano

ej nie moge tego wlaczyc

wyskakuje mi blad

Cannot find 'mscoree.dll'. Please, re-install this application

Opublikowano

Bossmen nie spamuj nubku dopiero 2 posty masz a zarejestrowany prawie miesiąc jestes.... Wcześniej pisałem, że rejestracja jest otwarta w określonych godzinach a jak chcecie to idzcie sobie na www.wr-source.com i stamtąd sobie ściągnijcie i mnie nie wkurwiajci. Eryk hack jest za free nic nie trzeba placic

Opublikowano
Bossmen nie spamuj nubku dopiero 2 posty masz a zarejestrowany prawie miesiąc jestes....

Ale to że ma 2 posty i że jest zarejestrowany prawie miesiąc nie mówi ci tego jakim jest człowiekiem ;/

@edit

I z tego co pamiętam, to pisze w regulaminie, że za dodawanie hacka w virami będą leciały bany;/

Opublikowano

Hack jest wykrywalny = BANED

zlapalem po 30min gry ^^ doBrze ze to konto 1lvl;] Hack jest do (Y)

Opublikowano

Eeee jak to możliwe, że wykrywalny? Miałeś oprócz tego hacka jakiegoś innego włączonego, żeby mieć anty kicka? Jeśli tak to nic dziwnego, bo jak 2 cheaty włączone są, które nie są dobrej jakości to banik od razu leci za multihacka

CYTAT(pijawsky2 @ May 21 2008, 08:05 PM) *

Bossmen nie spamuj nubku dopiero 2 posty masz a zarejestrowany prawie miesiąc jestes....

Ale to że ma 2 posty i że jest zarejestrowany prawie miesiąc nie mówi ci tego jakim jest człowiekiem ;/

@edit

I z tego co pamiętam, to pisze w regulaminie, że za dodawanie hacka w virami będą leciały bany;/

Ale samo za siebie mówi, że raczej mało wie skoro się nie udziela, zresztą pewnie nawet go nie włączył i już mówi, że do dupy, ponieważ parę osób napisało, że hack im nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...