Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7] YonjiCraft.pl - Najlepszy serwer Minecraft! [UNIKALNY][42 KLASY POSTACI!][SKILLE][HEROES][AUTORSKIE PLUGINY][FACTIONS][PvP][ARENY][No-WL]

yonji94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coraz więcej ludzi i coraz lepiej się gra jest jakies 54 osoby prawie cały czas a gdyby był full :D była by rozróba gdyby wziasc 5 gildii róznych na pvp na raz :D dawać wbijać samemu sie nie da grać a nie każdy sie nadaje

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

coraz więcej ludzi i coraz lepiej się gra jest jakies 54 osoby prawie cały czas a gdyby był full :D była by rozróba gdyby wziasc 5 gildii róznych na pvp na raz :D dawać wbijać samemu sie nie da grać a nie każdy sie nadaje

Wiem, że klawiatury są drogie, ale nie widziałem tak bardzo okrojonej wersji - bez kropek i przecinków.

u2q6.jpg

Opublikowano

Bo wszystko powoli się rozkręca, przychodzą nowi i zapraszają znajomych, a ci znajomi zapraszają swoich. Jeszcze troszkę a będzie 100/100 :D

Opublikowano

Możesz opisać bardziej wszystkie klasy?

To trochę brzydko wygląda i nie pomaga jeżeli wszystkie klasy są pomieszane w jednym słupku...

Byłbym szczęśliwy (pewnie nie tylko ja) jak byś zrobił z tego jakieś drzewko klas postaci, do tego nie potrzeba godzin ślęczenia przed monitorem, kilka chwil i zrobione.

Ale byłbym już wniebowzięty jak dodał byś do każdej klasy w drzewku na czym polega owa klasa, np. Harcownik - pierwszy tier klasy specjalizującej się w ataku dystansowym, większość skilli jest ofensywna/defensywna, jest zalecana dla graczy lubiących/nie lubiących pvp itd.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Możesz opisać bardziej wszystkie klasy?

To trochę brzydko wygląda i nie pomaga jeżeli wszystkie klasy są pomieszane w jednym słupku...

Byłbym szczęśliwy (pewnie nie tylko ja) jak byś zrobił z tego jakieś drzewko klas postaci, do tego nie potrzeba godzin ślęczenia przed monitorem, kilka chwil i zrobione.

Ale byłbym już wniebowzięty jak dodał byś do każdej klasy w drzewku na czym polega owa klasa, np. Harcownik - pierwszy tier klasy specjalizującej się w ataku dystansowym, większość skilli jest ofensywna/defensywna, jest zalecana dla graczy lubiących/nie lubiących pvp itd.

Dodałem wykres klas i krótki opis ich właściwości. Właściwie wszystkie klasy tu są nastawione na PvP.

Opublikowano

Masz zamiar zaktualizować serwer na 1.6.1?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Masz zamiar zaktualizować serwer na 1.6.1?

Mam, ale to potrwa pewnie trochę czasu, kwestia wydania pluginów + silnika.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

:/ serwer nie działą od dawna ciekawe kiedy go yonji naprawisz (bo nie mam gdzie grać ;-; )

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Serwer wróci, ale dopiero po tym jak naprawią Heroesa. Czekam już na to cały miesiąc, będzie nowa mapa, może jakieś zmiany w klasach. Zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...