Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Propozycja dla redaktorów w dziale Nowości

ZiomalZfirmyHG

CraftBukkit  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy redaktorzy powinni pisa? o CraftBukkicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, co sądzicie, o tym żeby redaktorzy pisali też o nowych CraftBukkitach? Bo np. wyszedł sobie nowy CraftBukkit 1.5.2 R1.0, a ja dotychczas używałem R0.1... Teraz patrząc na Bukkit zauważyłem tą nową wersję...

Take it easy my friend

Opublikowano

Niby pomysł dobry, lecz dział nowości jest od informowania o snapshotah i innych bajerach, a nie o craftbukkicie itd.

Poza tym, lepiej niech już dorobią rangę i w 'Minecraft -Zarządzanie serwerem' Będzie się takie coś umieszczało ;)

Opublikowano

Pamiętajcie, że mpc nie jest od samego minecrafta. W nowych wersjach najpopularniejszego serverowego silnika w zasadzie nic się nie zmienia, w porównaniu do aktualizacji. Moim skromnym zdaniem poświęcenie 1 tematu tylko dla informacji, iż pojawiła się nowa wersja bukkita jest bezsensownym spamem.

Opublikowano

bez sensu od tego jest bukkit tam możesz sprawdzać dostępne wersje ale może lepiej by było gdyby tam były umieszczane ciekaw budowle mapy itp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie sprawy załatwiajcie w gronie administracji od Newsów w MC. W tym przypadku proponowałabym zgłosić się do BR3ND'a. Nie nam podejmować tę decyzję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...