Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet z telefonu

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Otóż gdzieś za 2 tygodnie będę wyjeżdżał pod namiot ;) W dodatku faza, bo teraz jest większy :D Wcześniej nie miałem laptopa, a telefon Nokia 2330. Teraz to mam laptopa i telefon Galaxy S3 mini (lapek i telefon samsung). I teraz: Tam jest zasięg, jestem w Orange i mam 1,5 GB internetu. Na pewno, gdy będzie ciemno, będę chciał mieć internet na laptopie. I teraz - nie ma tam WiFi. Wiem, że da się internet przetransportować na komputer. Sam testowałem: Komputer + Nokia PC Suite + telefon i to dawało internet w komputerze. Jak mogę teraz mieć internet w laptopie? Bo to inne firmy. Pomóżcie. A i tamto co testowałem to wtedy była sieć Plus, telefon nokia 5310 i komputer stacjonarny.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Dziękuję ;) Już mi się przypomniało, jak kiedyś przeglądałem ustawienia i było coś takiego. Wcześniej musiałem przez USB + program, a teraz nie trzeba USB, programu i inni również wejdą ;) Bardzo fajne to jest i przydatne. Dla innych Ustawienia --> Więcej ustawień --> Udostępnianie internetu ;) Więc do zamknięcia.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Laptop ma WiFi, bluetooth i inne.. Więc sobie spokojnie poradzę. Przetestowałem to nawet, ukryłem sieć i tyle :D Działa, szybkość pobierania: ok. 9 MB, wysyłania ok. 2 MB (na normalnym internecie wysyłanie to 1,5 o.O, więc mobilny jest szybszy??). Jak pisałem wszystko działa, dziękuję za odpowiedzi i temat można zamknąć.

Opublikowano

Jeżeli masz samsunga to w ustawieniach znajdziesz Router ;) z tego co mi sie zdaje tam
bedziesz musiał podać haslo i inne ;)
zaraz sprawdzę u siebie i ci powiem czy prawde mówie ;) .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Już poradziłem sobie - Ukryłem SSID, zabezpieczenia jakieś dałem, hasło losowe chyba 20 znaków o.O Router WiFi działa, laptopem podłączyłem się i mam internet ;) Więc za pomoc dziękuję! Będę mieć internet pod namiotem ;) W dodatku będę mógł znajomym neta udostępnić :D To wszystko, ale jeszcze zainteresujcie się tym (chodzi o aukcje, a ona nie trwa w nieskończoność):

http://www.mpcforum.pl/topic/968928-pokrowiec-na-telefon-s3-mini-nfc/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...