Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe sm

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa, SM przychodzą zazwyczaj po 30min-5h.

Rzucisz mi jakiś działający sposób ? Od tygodnia nie przyszła nawet 1

Opublikowano

Rzucisz mi jakiś działający sposób ? Od tygodnia nie przyszła nawet 1

zmieniasz ip na amerykańskie, zakładasz fake maila np. na o2 i na niego wypełniasz ankiety (musisz akceptować potwierdzenia na mailu).

Opublikowano

Dane wypełniaj fakenamegeneratorem.

A e-maile potwierdzasz?Bez potwierdzenia reklama jest nieważna.

Potwierdzam, jednakże żadna ankieta nie dała mi sm... czym to może być spowodowane ?

Dane podaje prawidłowe [fakenamegenerator].

Opublikowano

Z Amerykańskiego IP rzadko dochodzą SM'y zazwyczaj tylko to w granicach do 10 SM. Ja zawsze korzystałem z SecurityKISS Tunnel i po kilku minutach zazwyczaj do 15 dochodziły SM.

Opublikowano

Jeśli jesteś nie pełnoletni i uzupełniasz ankiety swoimi prawdziwymi danymi, to nie będą Ci dochodzić. Musisz użyć mózgu i wcielić się w osobę dorosłą oraz myśleć jak by to taka osoba zrobiła. Albo po prostu musisz przeczytać o co chodzi portalowi który chce wrzucić Ci SM'y (jaka nazwa portalu etc.) "czym się portal interesuje" kiedyś miałem taką ankietę o samochodach, musiałem wybrać czym się zajmuję, wybrałem jakiegoś diller'a czy coś takiego.. - coś związanego z marketingiem. I nagle wpadło mi 80SM :D.

Ale tak jak było wyżej używaj najlepiej fake generatora.

//Reklama OFF.

Opublikowano

Z Amerykańskiego IP rzadko dochodzą SM'y zazwyczaj tylko to w granicach do 10 SM. Ja zawsze korzystałem z SecurityKISS Tunnel i po kilku minutach zazwyczaj do 15 dochodziły SM.

Nie spowolni mi łącza? Bo to irytuje, mhm czyli z SecurityKISS dochodzą i tak z Amerykańskiego?

Opublikowano

Teraz jest dużo Fake ankiet moim zdaniem nie opłaca się tego robić, jednak jeśli robisz to podaj prawdziwy email i potwierdź go potem :P

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...