Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Ciekawsotka #2 FAST EXP

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez eventu z 100% z 1300 z 300 byś dostał event był z 100% exp up to dostawałem 1954 to z 300 % byś dostał z 2600? dokładnie ci nie powiem

Opublikowano

Hm.. sposób faktycznie działa ale na 2-4 mecze .. Przynajmniej u mnie. Z exp passami 100% dostaje okolo 1.4k expa ale co z tego jak zagram 4 mecze i potem ciagle abnormala mam.. sprawdzam ciagle i gram z kolezka powyzej 6 minut czasami nawet dochodzi do 10 .. Próbowałem juz wszystkiego zabijać go 5 razy potem on mnie 5 itd ciagle zmiany i tak to nic nie daje nie wiem czemu.. Macie na to jakis sposób?

Opublikowano

tak ugadaj się tak że 1 osoba zabija [gracie na junk fly] a 2 afk na respie zabijasz go do 10 kili a poten on cb tak samo ostani kil walisz ty albo on zobacz na zagarek 6 min mija zabijasz i masz exp mi taki sposób działa :D

Opublikowano

tak ugadaj się tak że 1 osoba zabija [gracie na junk fly] a 2 afk na respie zabijasz go do 10 kili a poten on cb tak samo ostani kil walisz ty albo on zobacz na zagarek 6 min mija zabijasz i masz exp mi taki sposób działa :D

Dziala ale jest duza szansa na bana za power leveling, wiec nie radze tak robic.

Grajcie normalnie tyle ile kili ma byc ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dziala ale jest duza szansa na bana za power leveling, wiec nie radze tak robic.

Grajcie normalnie tyle ile kili ma byc ;)

kto co lubi w sumie masz racje tyle że do dłużej trwa :D ale jeśli ktoś nie chce bana niech posłucha rady SsKoRpIoN

Opublikowano

no ja jakoś normalnie z kolega grałem raz ja jego raz on mnie dedał i zagralismy 2-3 mecze i normalnie po 1.4k expa a potem ciagle abnormal a patrzyłem na zegarek i 10 min raz gralismy.. Wiec ? zmieniac serwer co pare meczy czy jak ?

Opublikowano

musiał bym sprawdzić ale nie keidy tak jest raz nie zaliczy po 10 min a raz zaliczy po 3 min grania no wiecie nexon i jego usterki co naprawi do spier** <3

Opublikowano

Super przyjemność wbicie levela na power levelingu, meczenie przez całe dnie 1v1 żeby tylko wbić level ;o Już nie gram, ale widze że ciężko by było trafić dobrego gracza, który szuka fajnej rozgrywki, a nie k/d i levele w głowie :) Klanówki też gracie takie żeby wbić jak najwięcej levela ?

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

sposób średni , szybszy exp jest na dt ... 2.5 minuty za przejście i na evencie z passami 100% masz 1k expa i jest niemożliwością dostać bana a na dodatek jest ciekawiej bo takie 1vs1 jest nudne na dłuższa metę ;)

Opublikowano

2,5 minuty o-O DOBRY JESTEŚ chyba na tele kilu <3

Z Xeniem i jego ekipą robiliśmy w niecałe 3 minuty. Potwierdzę, że jest to możliwe; ]

9368_gold.png

Opublikowano

Lepszym sposobem jest nemesis hq, za takie fast expy z kolegami jest ban :(

Nie wprowadzaj w błąd pisałem Ci już!! To nie jest najlepszy sposób teraz. Najbardziej czasochłonny i najmniej daje expa. Kolejnym razem dam Ci warna za takie coś. Proste, nie wiesz=nic nie mówisz.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...