Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nergal,kampania.

WilKu0904

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Od kilku dni gram w DoC .Aktualnie mam problem z botem w kampanii - Nergalem.Mam 4 poziom Inferno( mam na drugim koncie 5 Necro). Ogólnie z kampanią "Żołnierze Wilka" mam i miałem duże problemy.Najpierw ten wampir , którego próbowałem pokonać cały dzień.Teraz Nergal który mnie po prostu miażdży.Problem w tym że wystawia trochę jakiś pierdół a potem zapodaje Arcylisza który jest nie do rozwalenia.Problem w tym że talia Inferna nie specjalizuje się w magii.Moim zdaniem dużo czarów AoE blokowanie ataków to klucz do przejścia z łatwością całej kampanii.Pomocy bo już mnie krew zalewa :C

Opublikowano

Wszystko na spokojnie, nikt nie każe Ci zrobić całej kampanii na 4lvl, możesz równie dobrze posiadać 20poziom i dopiero wtedy ją skończyć. Po pierwsze postaraj się zdobyć lepsze karty, jak chcesz to pokaż swój deck to Ci powiem co możesz zmienić. Po drugie, może zmień swoją taktykę, powinno pomóc.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ogólnie Nergal jest bardzo trudny do pokonanie ze względu na dużą liczbę potworków i potężne czary. Spróbuj tą samą taktyką, czyli potworki + najlepsze czary (jednak nie przesadzaj z ich ilością) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...