Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

out of memory

Kroimy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj specyfikację swojego komputera.

Procesor

Karta graficzna

Ram

Nacisnij f3 i zrób ss prawego górnego rogu.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Musisz przypisać więcej pamięci RAM do minecrafta.

Poradnik:

Pomogłem? Zawsze możesz wynagrodzić to opcją "lubie to" która jest na forum.

fiddlestick.png

Opublikowano

Out of memory, Sama nazwa wskazuje. Procesowi minecraft zabrakło pamięci operacyjnej tzw. Ram. Musisz przypisać więcej albo ściągnąć np. Magic Launcher i łatwo sobie ustawić ;) Odpowiednią ilość ale pamiętaj żeby nie przypisać za dużo ponieważ komputer może dostać zadyszki, Musisz zostawić co najmniej 1,5GB na system. ;) Chyba że masz xp to wtedy 512MB mu wystarczy ;)

Opublikowano

Out of memory, Sama nazwa wskazuje. Procesowi minecraft zabrakło pamięci operacyjnej tzw. Ram. Musisz przypisać więcej albo ściągnąć np. Magic Launcher i łatwo sobie ustawić ;) Odpowiednią ilość ale pamiętaj żeby nie przypisać za dużo ponieważ komputer może dostać zadyszki, Musisz zostawić co najmniej 1,5GB na system. ;) Chyba że masz xp to wtedy 512MB mu wystarczy ;)

dziwne ja mam 2 gb pamieci rama na minecrafta wykorzystuje 1.5GB na system windows 7 zostaje 0.5GB wiec window 7 wystarczy te 512MB??? albo window idze na tymczasowe pliki stronicowe na dysk??

;):)

Opublikowano

Przypisz wiecej pamieci do minecrafta ,
Zaaktualizuj jave,
nowe sterowniki do karty graficznej

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

dziwne ja mam 2 gb pamieci rama na minecrafta wykorzystuje 1.5GB na system windows 7 zostaje 0.5GB wiec window 7 wystarczy te 512MB??? albo window idze na tymczasowe pliki stronicowe na dysk??

To zależy ile masz procesów uruchomionych, Jeśli masz wyłączone zbędne dodatki, Animacje to 512MB starczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...