Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Moj 1 deck :p

Primaveraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcialem zrobic deck twierdzy dalem takie karty wydarzen i lut nie mialem co dac :p

51bc42887dd4a.png

51bc42d39de07.png

dodalem karty ktore wdlg mnie sa dobre... mam 4 poziom wiec za bardzo nei mam co dodawac :D moj 1 deck to inferno :p

xxx

Opublikowano

Okiem początkującego ok.

Teraz ja się wypowiem xD

Acamas to największe gówno z twierdzy, eventy wgl nie pasują do twierdzy ewentualnie jarmark cieni, z tego co widze to jest to jakieś szalone 5/3/2 które jest wgl nie stabilne xD

Ale 500 elo raczej na tym wbijesz, jednak grać magie na acamasie który ma 0 magi na start xD już jak bardzo chcesz grać na nim to kieruj się w jakieś 5/0/4 albo 6/0/3 bez magi

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie ma co na początku na siłę tworzyć decków, lepiej grać i rozwijać ten początkowy, ale to tylko i wyłącznie Twój wybór. Jeżeli już koniecznie chcesz nim grać to polecam Ci wywalić wszystkie zaklęcia i grać tylko i wyłącznie na łutach szczęścia i stworzeniach.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...