Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP

Miller♫

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam pytanie do graczy którzy się orientują i znają na tej postaci ponieważ ja nigdy nią nie grałem tak "na poważnie". Jest to według niektórych najlepsza postać do expa czyli pve.

1. Czy czarowane ostrze daje więcej/mniej dmg'a (choć z tego co się orientuje to mniej, jeżeli tak to o ile?) niż aura od bodego? Chodzi mi tutaj o porównanie skill'a na m/g/p

2. Jak się max statystki tą postacią?

3. Ile defa daje czarowana zbroja? jeżeli ktoś mógłby podać mniej więcej wartości na m/g/p

4. Jak max. skille? Czysto pod pve, wiem tyle że na początku ostrze i zbroja

5. Ogólnie czarowanego ostrza nie trzeba cały czas odpalać tak jak u bodego aury, tak samo jest z czarowaną zbroją?

Na razie tyle mam pytań, jak by mógł ktoś jeszcze coś dodać od siebie o tej postaci, jakieś pomysły, uwagi z własnego doświadczenia : )

Opublikowano

Witam wszystkich, mam pytanie do graczy którzy się orientują i znają na tej postaci ponieważ ja nigdy nią nie grałem tak "na poważnie". Jest to według niektórych najlepsza postać do expa czyli pve.

1. Czy czarowane ostrze daje więcej/mniej dmg'a (choć z tego co się orientuje to mniej, jeżeli tak to o ile?) niż aura od bodego? Chodzi mi tutaj o porównanie skill'a na m/g/p

3. Ile defa daje czarowana zbroja? jeżeli ktoś mógłby podać mniej więcej wartości na m/g/p

5. Ogólnie czarowanego ostrza nie trzeba cały czas odpalać tak jak u bodego aury, tak samo jest z czarowaną zbroją?

Na razie tyle mam pytań, jak by mógł ktoś jeszcze coś dodać od siebie o tej postaci, jakieś pomysły, uwagi z własnego doświadczenia : )

1. mniej

2. 2int 1vit

3.

http://wiki.metin2.pl/index.php/Czarowana_Zbroja

4. ostrze->zbroja->wir-.strach->palec->rozpro

5. tak jest tylko z ostrzem

Opublikowano

1. Mniej , ale minimalnie (jest od tego Wiki)

2. 2:1 Int:Wit

3. Jest od tego Wiki

4. Ostrze ---> Strach --->Wir--->Zbroja---->Palec/Rozpro----?Rozpro/Palec

5. Tak jest niestety tlko z Ostrzem .

giphy.gif ­

Opublikowano

1.Daje według wiki ostrze 585 na P, a aura 608 z tym że ostrze ma dodatkowy % do pż co daje duuuużo

2.int wit sila zręka

3.m-60,g-98,P-150 (według wiki)

4.Ostrze STRACH wirek palec zbroja

5.Tak

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...