Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OPENSTEALTH - Zakup

mateuszowski007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej sam to zrób wyjdzie taniej. Podajesz mu id on ci kupuje lickę. Możesz równie dobrze sam to zrobić na stronie profibot.net

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Wchodzisz na profibot.com, rejestracja, aktywacja konta, zakładka :buy, wybierasz OSa, liczbę dni (powyżej 150 masz autolocka) i kody PSC. Jak wszystko pójdzie dobrze lickę masz pare minut od zakupu, a tak wyjdzie też najtaniej.

7yo9.png

Opublikowano

Chciałbym zakupić Kopen-a gdzie kupie najtaniej? I jak mogę go ustawić, bo jak zmieniłem proxy bot nie działał. :mellow:

Najtaniej, u jego twórcy czyli u Ivana, na chwile obecną nie odpalisz go bo jeśli dobrze się orientuję to KOS jest offline

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

@UP

Na zawsze raczej nie.

Chciałbym zakupić Kopen-a gdzie kupie najtaniej? I jak mogę go ustawić, bo jak zmieniłem proxy bot nie działał. :mellow:

Nie wiem czy w KOSie to jest bo nie używam tego, ale w OPENie jest w pomocy jak to zrobić poprawnie, a jeśli nie ma to na yt i google jest dużo poradników dla tego problemu. Może seta na inną przegladarkę używałeś ;)

@EDIT

@2xUP

z tego co wiem dość niedawno KOS był ON-LINE, bo nawet na stronie Ivana są(niedziałajace)linki do downladu najnowszej kerkavy i KOSa.

141dd6ebcb69b020.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...