Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pewnej gry

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Pamiętam że parę lat temu grałem w taką grę.

Były to samochodówki, gdzie można było kupić sb auto, zmienić silnik, części w tym silniku, nie pamiętam czy była tam licencja na samochody, chyba nie było ale auta były bardzo podobne do tych prawdziwych. Można było jak się miało 2 auta, to z 1 dać silnik do drugiego, szyby przekładać, zderzaki itp. Grafika nie była za dobra, ale na pewno była 3d i można było jeździć na przejażdzki po mieście itp.

skpUo.png

Opublikowano

Żadne z tych co podaliście.

Czy w NFS można było sb wziąć silnik od Lambo i dać do Golfa? Nie, także czytajcie uważnie.

Powtarzam że grafika tam nie była dobra, model jazdy też nie za fajny. Ale można było zrobić wszystko z autem.

skpUo.png

Opublikowano

Rozebrac na czesci pierwsze, zdjac amortyzatory, otwierac calyamochod? Rowniez tego szukam, chyba byly nawet 2 czesci, lecz nie moge znalezc :/

Opublikowano

Moze monter garage? Tylko to mi sie kojarzy z rozbieraniem samochodów.

Nie ma nawet takiej gry ;D

Rozebrac na czesci pierwsze, zdjac amortyzatory, otwierac calyamochod? Rowniez tego szukam, chyba byly nawet 2 czesci, lecz nie moge znalezc :/

Tak, dokładnie to samo ;D

skpUo.png

Opublikowano

O jej, jednej litery zapomniałem ... Monster garage. Lepiej?

no to całkiem co innego teraz..

To nie to

Może Juiced 2: Hot Import Nights?

Niee, napewno nie Juiced bo by mi na moim starym lapku nie poszedł

skpUo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...