Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Niewidoczne sp+inny wygląd skilli+nie widać dmg(NosTale)

superczopekXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem i to od jakiegoś czasu a to nie wiem dlaczego.Komputer ma nowe części, ma z jakieś nwm 13-14 lat może więcej może mniej tak średnio wskażę i teraz opiszę mój problem.Od jakiegoś czasu jestem w posiadaniu sp5 czyli Vulkano(bo jestem magiem, nareszcie <3 )tylko jak atakuje nim to nie widać pokazanego dmg jak on wali a zamiast buffa Moc Wulkanu to ten buff mi się pokazuje w postaci zielonego Nosa. I nie wiem właśnie dlaczego ja tak mam . A tekstury sp5 maga też czasem nie widzę nawet jak on tańczy, biega, lata (bóg wie co jeszcze on robi) i to mnie denerwuje bo nie widzę ile mój Vulkano zadaje dmg.Proszę o odpowiedź dotyczącą mojego problemu.

Mam nadzieję że to nie zależy od karty graficznej czy płyty głównej więc nie wiem dlaczego to się dzieje.

Pozdrawiam

superczopekXD(Kamil, Marcel[Koper] z Enigmy ^^. :unsure:

@edit ten problem już miałem dawniej..jeszcze przed wejściem sp6

Opublikowano

Zrób reinstalla NosTale. powinno pomóc. jezeli nie zadział mozliwe ze po update na sp6. cos gameforge popiepry*ł . tez na gladku nie widze niektorych animacji. prawdopodobnie poszyło juz ze 1000 rapow o tym. w srode przy konserwacji powinni ogarnąć to.

Opublikowano

Skoro części ma nowe, a sam ma 13-14 lat, to może podałbys jego specyfikację?
Niby banał: przeinstaluj grę, czasem brakuje jakichś plików.
Kolejne kroki to przeczyszczenie rejestrów, odwirusowanie, zaktualizowanie sterowników.

W ostateczności poleć się formatowaniu komputera.

Opublikowano

Jeśli zmiana z DirectX na OpenGL (lub odwrotnie) oraz reinstal nt nie pomoże, spróbuj wyczyścić komputer (i system operacyjny i części :P) i wgraj najnowsze sterowniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...