Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Smocze Monety

bigos678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarobiłem 27 dolków w jeden dzień... Nieźle. Teraz na lajcie będę mógł wydawać kase na IS ^^

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

Aaa... I LoFffciaM banankiIi :*

6648.gif

,user,by,serek.htm'>32927.jpg

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

http://www.youtube.com/user/xForgeMetin2

Mam Wyjeb*** na plusy i minusy. Dawajcie co uważacie.

Opublikowano

niech ktos pokaze SS jak ma te $ na konccie na paypal bo cos mi sie nieche wiezyc ja czekam juz 2 dni i nie przychodzi

Opublikowano

Cholera na ty Bigosie odpisz mi pod postem lub na PW wysłałem sobie ta kase na paypal wczoraj i teraz czekam jak dlugo mam czekac?

sygnprononame.jpg

Pomagam Robie Servery Metin2 za pomocą Team Viver Zapraszam na Profilek i Chętnie Pomoge. xD

[x] 50

[x] 75

[X]100

[x] 250 04.II.2010

[ ] 425

[ ] 500

[ ] 625

[ ] 750

[ ] 1000

[ ] Never In My Life

Opublikowano

maly101 a ile czekales bo ja moge zrobic nowe konto na paypal i nowe na A.W.Surbeys i zobaczyc czy mi pojdzie na prawdziwe dane a karte podawałes? czekam na odp dam 5

sygnprononame.jpg

Pomagam Robie Servery Metin2 za pomocą Team Viver Zapraszam na Profilek i Chętnie Pomoge. xD

[x] 50

[x] 75

[X]100

[x] 250 04.II.2010

[ ] 425

[ ] 500

[ ] 625

[ ] 750

[ ] 1000

[ ] Never In My Life

Opublikowano

dobra moze i działa ale ja juz 4 razy doladowywalem na moje konto paypal i gowno nic nie przyszlo macie jakas rade plz powiedcie

sygnprononame.jpg

[x] 50

[x] 75

[X]100

[x] 250 04.II.2010

[ ] 425

[ ] 500

[ ] 625

[ ] 750

[ ] 1000

[ ] Never In My Life

Opublikowano

Ale wy naiwni jesteście,tez sie ostro podjarałem jak to zobaczylem zarobilem te standartowe 27$ a ze mam neostrade to robilem fake konta i az uzbierałem te 75$ wyplacam na paypala i juz z 2 tygodnie czekam... nie macie się co łudzić bo i tak gó*** dostaniecie..

Back to BF3...

Rekrut
Opublikowano

To jest nie wyplacalne a jezeli juz wyplaci trzeba bardzo dlugo czekac po czym i tak BAN w grze bedzie :)

Za co ban, przecierz wszystko jest legalne, kase dostają prawdziwą itp...

Opublikowano

No nie wiem za co ma być ban ale ok, ja czekam na kase ale maly101 potwierdzil ze to nie fake tylko mial farta ze go wybrali inni musza czekac jeszcze z trzy lata :D

sygnprononame.jpg

[x] 50

[x] 75

[X]100

[x] 250 04.II.2010

[ ] 425

[ ] 500

[ ] 625

[ ] 750

[ ] 1000

[ ] Never In My Life

Opublikowano

Ludzie...tylko na początku macie te linki... potem zbieracie ze znajomych. I tak uważam, że to SCAM! Żadnych dowodów nie ma, może łaskawy autor co dostał kase niech pokaże screna?

Opublikowano

no to to juz pisalo spamerze, teraz tylko czekac az wysla ci kase czyli nigdy :)

sygnprononame.jpg

[x] 50

[x] 75

[X]100

[x] 250 04.II.2010

[ ] 425

[ ] 500

[ ] 625

[ ] 750

[ ] 1000

[ ] Never In My Life

Opublikowano

Miałem te 27$ no i potem reklam nie ma a że mam zmienne ip to mi wisi narobilem fake kont i wyplacilem ale na pay pala nic nie przyszło,a taka sytuacja co tego pana ktory miał ss z banem konta to mi nie grozi wiec mi tez się wydaje ,ze to zwykly SCAM bo wyplacilem tydzien przed wigilia a jakos do tej pory nic nie doszło...

Back to BF3...

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...