Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Asus Bamboo

xamizoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegos czasu, moj laptop dziwnie sie zachowuje. Jakies pare miesiecy temu, smigalem sobie na Singlu w BF3 na jakosci grafiki Ulti (bez zadnego problemu, zadnych scin). Teraz, gdy chce chociazby zagrac na najmniejszych ustawieniach, to ściny sa nie do wytrzymania... Sprawdzalem w opcjach czy procesor i karta graficzna dzialaja poprawnie, wszystko jest tak jak nalezy, nie wiem w czym tkwi problem, myslicie ze to wirus? Przypomne ze laptop to Asus Bamboo.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

może być to wina wirusy lub zapchanego dysku napraw błędy ccliner wyczyść rej. itd. może coś pomoże do tego defragmentuj dysk tylko nie jeśli masz ssd bo zrypiesz sobie dysk

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

bronek13x, dnia 15 Cze 2013 - 10:19, napisał:

może być to wina wirusy lub zapchanego dysku napraw błędy ccliner wyczyść rej. itd. może coś pomoże do tego defragmentuj dysk tylko nie jeśli masz ssd bo zrypiesz sobie dysk

Zrobie tak jak mowisz, wyczyszcze rejestr tym CCleanerem, sa jakies skutki uboczne? Bo nie doszczetnie zniszczyc laptopa.

@edit.

Wyczyscilem rejestr, niestety sciny nie ustapily. Prawdopodobnie jest to wirus, lecz nie mam pojecia, jakiego antywirusa uzyc w celu usuniecia szkodnika. Doradzi ktos?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Co?! Ultra, BF3 ? cos mi sie wierzyc nie chce... Watpie zeby ci bf3 odpalil... 310M z 64bit i ddr3 do tego max i7 620m... ta grafa nawet na low ci nie pozwoli raczej w bf3 grac... poza tym do ultra ~35fps to bez chociazby i5 3570k to nei pograsz w bf3

Opublikowano

Podaj temperatury! Bo pewnie laptop sie przegrzewa!

To prawda. Lapek czasami nagrzewa sie do "czerwonosci". Jest strasznie goracy, czasami jak sie nagrzeje, to reki dluzej niz 3 sekundy nie idzie przylozyc.

@up. BF smigal mi bez problemow na najwyzszej grafice.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Lapek sie grzeje, jesli po kupnie podstawki, wyczyszczeniu (jesli nie wiesz jak daj do salonu) bedzie sie wciaz grzac i mulic to grafa do wymiany. A to nie ma sensu wiec raczej zmiana pc

Jaka zmiana PC? Grafa do wymiany? Dobreee, lapek grzeje sie nawet gdy korzystam z najmniej wymagajacych aplikacji jak przegladarka internetowa badź skype. U mnie problemem nie jest wyczysczenie laptopa, lecz go rozkrecenie :< Gdy patrzylem na filmiki na dajmy na to You Tube, to laptopy ktore rozkrecali na YT, mialy latwiejszy dostep do wentylatora, a ja nie mam pojecia jak moj rozkrecic, gdyz klapa ktora przykrywa wentylator, to cala dolna obudowa Asus`a. Jedynie dwoma srubkami przykrecona jest zaslepka od karty graficznej oraz dysku twardego.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

To oddaj do serwisu, zapłacisz kilka dych ale wyczyszczą. Albo kup teraz tą podkładke i zobacz jak bedzie

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Chciałbym widzieć to ultra D:

Chyba na 800x600 z wyłączonym monitorem lol ;x

hohohehehohohihihehehohohuhu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Chciałbym widzieć to ultra D:

Chyba na 800x600 z wyłączonym monitorem lol ;x

Wiem co widze, slepy nie jestem. Po co mialbym klamac, myslisz?...

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...