Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tibia 7.6, widnows 7

Safix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam win 7, chciałbym pograć sobie w tibie 7.6 , ale mam jakieś ściny?

Jak nie ma nikogo na ekranie to normalnie się gra, poruszam się płynnie itp. Gdy tylko ktoś się pojawi, od razu zaczynają się takie jakby ściny, postać jakby idzie i sie zatrzymuje, idzię i się zatrzymuje, nie na długo bo dosłownie na pół sekundy, ale nie da rady z tym grać czy expić. Miał ktoś podobny problem lub wie jak to rozwiązać?

Próbowałem zainstalować xp na wirtualnej maszynie, ale jest to samo

Opublikowano

Witam, mam win 7, chciałbym pograć sobie w tibie 7.6 , ale mam jakieś ściny?

Jak nie ma nikogo na ekranie to normalnie się gra, poruszam się płynnie itp. Gdy tylko ktoś się pojawi, od razu zaczynają się takie jakby ściny, postać jakby idzie i sie zatrzymuje, idzię i się zatrzymuje, nie na długo bo dosłownie na pół sekundy, ale nie da rady z tym grać czy expić. Miał ktoś podobny problem lub wie jak to rozwiązać?

Próbowałem zainstalować xp na wirtualnej maszynie, ale jest to samo

Ewentualnie masz cos z kartą graficzną, zaktualizuj stery

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

A jak w 7.6 mam zmienić dx 5 na 9 albo opgl?
Mam pasek fps na maksa. karta geforce gt 530 i najnowsze stery. Napewno to nie wina serwera czy łącza, w grze tylko ja tak mam, a w aktualną tibie gram bez zacięć.

Chyba że może jakimś cudem coś skopałem z kartą, wgrałem nie te stery czy coś? Jak mam sprawdzić czy mam zainstalowane poprawne i najnowsze sterowniki?

Opublikowano

Wez prawym na tibie 7.6 ---> Właściwości ---> Zgodność ---> Uruchamiaj ten program w trybie zgodności z ---> Windows XP

Moze pomoze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...