Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Premium

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wyscie też zauważyli że jeśli skończy nam się Konto Premium to od razu mamy więcej przegranych bitew ? Bo odkąd skończylo mi sie premium mam same porazki ... aż mnie ch.. bierze

Opublikowano

ja mam premium jeszcze 67 dni do konca a od 2tygodnie statystyki wygranych spadły mi o 2% i liczac wczoraj to srednio na 10bitw 2 wygrane miałem. MM kara mnie, i to bardzo >.<

Opublikowano

Niestety system jest tak skonstruowany aby utrzymać statystyki bitew na poziomie 50%.Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

@up no chyba nie. co z tego ze na bitwie wykrecam 3k-6k dmg jak i tak team pada 15 do 6 w czym z 2 /3 fragi moje?

Mam to samo. Im bardziej sie staram tym czesciej przegrywam.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@2up jak nie. Wybierz sobie losowo graczy z randomów, a zobaczysz iż ich w/l ratio trzyma się na poziomie 45-55%. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

@2up jak nie. Wybierz sobie losowo graczy z randomów, a zobaczysz iż ich w/l ratio trzyma się na poziomie 45-55%. Pozdrawiam.

Trochę racji masz, ale to nie do końca system wybiera. Osobiście znam osoby "randomowe", które mają win rate na poziomie +60, albo -40. Większość ma ok. 50% ponieważ z reguły ich gra wygląda 1 zw. = 1 por. Nie raz jednak udaje się zwyciężyć 7 lub 6 razy pod rząd, a na następny dzień nie uda się zbić gwiazdki przez 10 bitew...

Opublikowano

Sam system i MM, to wielka sciema. Ja wiem, ze "jakos" musza dobierac i ukladac bitwy ale zeby "gnoic" czlowieka, tak za nic ?

Przyklad. Kupilem franc. arte za goldy (ta co byla w promocji zagralem 32 bitwy na premium i wszystkie PRZEGRALEM. Dobra dalem sobie odpoczac. Jednak dwa dni pozniej (tez w tygodniu) wyprowadzilem ustrojstwo na łąķe ;-) i .... 20 bitew z czego tylko 3 przegrane i lacznie 21 rozpier... czolgow. Dodam, ze te ostatnie bitwy byly juz bez Premium. Nic nie rozumiem ;-) a moze w miedzyczasie WG slyszalo jak pomstowalem cala gre i postanowilo dac mi nadzieje ? Zarcik. Ale jak widac , premium nic nie daje (czyt. czaruje). Co nie zmienia faktu, ze WG az za bardzo steruje tym wszystkim.

test

Opublikowano

Premium nie ma żadnego wpływu na losowania ani na to czy wygramy czy przegramy. Grajcie w plutonach, podnieście skilla to od razu lepsze wyniki będą.

76561198001815076.png
Opublikowano

@up, tu nie chodzi o wyniki (choć , są one jakims tam odzwierciedleniem tego), tylko o "dziwne pasma nieszczęść" ;) bo to juz zauważyli nawet starzy rzymianie ;)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...