Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po naprawie mój komputer zwolnił

Kozaczek199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mialem zepsutego laptopa wiec dalem go do naprway po naprawie odpalam kompa i komp stratuje mi z dysku i wdodatku na jakims Windows Mini XP mam tam jakeis 2 dyski B RamDrive i jakis tma jeszcze nei iwem dokladnie system jest po angielsku wiec troche trudno ale nie az tak gdy chce zainstalowac Windowsa XP nie moge a jak instaluje przez BIOS'a to o instalacje tyskakuje jakis niebieski ekran i napisy po czesku prosze o pomoc jak najszybciej z gory dizeki ,a nie wspomne o tym ze moj komp z 4GB RAM-u ma tylko 2.99 i z ! teraz Dysku twardego Nie caly 1GB prosze o pomoc jak najszybciej i nie chodzi mi o typ : " idz do Serwisu" bo na to tez wpadlem

Opublikowano

Te napisy po czesku to blue screen,

,a nie wspomne o tym ze moj komp z 4GB RAM-u ma tylko 2.99 i z ! teraz Dysku twardego Nie caly 1GB prosze o pomoc jak najszybciej i nie chodzi mi o typ : " idz do Serwisu" bo na to tez wpadlem

Przyjdź z tłumaczem bo Cię nie rozumiem : (

Możesz zawsze wymienić dysk, wtedy zainstalujesz sobie nowego Windowsa ;D

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Sam sobie przeczysz.... Napisales ze chcesz zainstalowac windowsa ale nie mozesz przez biosa tez nie da rady, a teraz piszesz ze mozesz zainstalowac ale nie wiesz jak... Idiots?

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Sam sobie przeczysz.... Napisales ze chcesz zainstalowac windowsa ale nie mozesz przez biosa tez nie da rady, a teraz piszesz ze mozesz zainstalowac ale nie wiesz jak... Idiots?

ok dowiedzialem sie ze na laptopie musze meic 7 bo mam sterowniki na 7

wiec jezeli zainstaluje 7 przez BIOS'a to zdziala czy musze to zrobic

jakos inaczej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...