Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IsuZu [Hamchi]

ziomeklbk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LooL... sam w innych prezkach pisales ze kopie a to co to ma byc? zalosny jestes :)

Opublikowano

Server jak najbardziej polecam, z administracją spokojnie można popisać, zawsze pomagają, polepszają server jak mogą, wkładają niezły w niego trud... Gra się bardzo przyjemnie, ceny są dostosowane, drop ulepków też.. Nie ma z niczym większego problemu :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Co ty wsadziles do tego Launchera ze zajmuje 689mb?! ;o

Zajmuje tyle dlatego że ma w sobie wszystkie nowe łątki ... chciałem żeby nie było później problemu jak ktoś będzie grał na luncherze że nie widzi broni nowych czy tam broni ...

76989123606991442937.png

Opublikowano

Mam pytanko co z 6/7 b jest ?

Jest jakaś mapka z bosami ??

Czy możesz dodać SS ulepek?

6/7 nie ma i jak narazie nie będzie dodam jak bede miał troche wiecej czasu.

Mapy z bossami nie ma ale pracuje nad tym.

dziś dam ss ulepek do prezki

Dodaj godziny otwarcia :) Zapraszam na serwer ;]

Dziś dodam godziny otwarcia. Serwer Jest ON zapraszamy !!!

76989123606991442937.png

Opublikowano

Lul client za 2h bedzie

Zwieksz expa, bo jak widze ze po 3 dniach dopiero 180 lvl .... Bez jaj chlopie to jest hamachi ;x

Server dobry by byl na dedyka, ale nie na hamachi, nie polecam ze wzgledu na exp, bo zanim sie wbije 250 lvl minie tydzien zanim zrobi sie eq ( drugi tydzien bo metinow tak malo jest ) to server juz padnie jak poprzednie

Opublikowano

Lul client za 2h bedzie

Zwieksz expa, bo jak widze ze po 3 dniach dopiero 180 lvl .... Bez jaj chlopie to jest hamachi ;x

Server dobry by byl na dedyka, ale nie na hamachi, nie polecam ze wzgledu na exp, bo zanim sie wbije 250 lvl minie tydzien zanim zrobi sie eq ( drugi tydzien bo metinow tak malo jest ) to server juz padnie jak poprzednie

Exp jest dobry ... Leci szybko serwer stoi 3 dni i dopiero 180 lvl ... Dlatego że robią eq i nie expią cały czas max level wbijesz w 1 max 2 dni. Serwer jest bardzo fajny miła atmosfera codziennie ZUO ox itd. Zapraszam wszystkich !!!

Własnie dodałem pety jutro będą dostępne w grze !!!

76989123606991442937.png

Opublikowano

Witam serdecznie z tej strony sponsor . . .

Administrator plików jak i zarazem serwera zrobił przekręt mianowicie dał pliki nie edytowane terenzo i chciał zakosić konto z dedykiem .

Nie ufam takim ludzią -.-

Opublikowano

Witam serdecznie z tej strony sponsor . . .

Administrator plików jak i zarazem serwera zrobił przekręt mianowicie dał pliki nie edytowane terenzo i chciał zakosić konto z dedykiem .

Nie ufam takim ludzią -.-

Hahah powiec lepiej co ty żeś odwalił za maniane ... Dałem Ci pliki i już eee Mama zabiera mi neta ooo zaraz bede płakał później okazało się ze wogle nie ma dedyka hahaha

76989123606991442937.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...