Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

jakub99m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Od dłuższego czasu mam problemy z komputerem, mianowicie wyskakuje mi błąd "nie znaleziono porzadkowej 459 w bibliotece dołączanej dynamicznie urlmod.dll".Szlak mnie trafia z tego powodu, ponieważ przez to coś nie moge nic zainstalować na swoim komputerze.Problem zaczął sie pojawiać po formacie kompa, kiedy to krok po kroku instalowałem programy, którymi są m.in. gry, bądź coś bardziej potrzebnego, np. antywirusy itp.Czy wgrałem jakiegoś wirusa?-nie wiem.

Miałem też takie podejrzenia, że antywirus mógł mi usunąć jakies pliki niezbędne do pracy na komputerze.

Dlatego proszę was o pomoc z tym jakże wkurzającym problemem.

Z góry dzięki i pozdrawiam,

Jakub.

18_17_zszs.png

Opublikowano

sam formatowałes? Mogłeś albo zle sformatowac, albo zle nagrać system na płytkę/pendrive'a, przez co wszystkie pliki nie zostały pomyślnie zainstalowane, sprobuj wsadzić płytkę z windowsem i tak jak byś miał formatowac, tylko wybierz napraw. Pliki, ktorych nie ma, naprawa wrzuci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...