Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nostale Angielskie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm Menober zrozum że bana za mini gry nie da się ominąć ja jakimś dziwnym sposobem grałem przez 1 tyg ale dostałem bana na wszystkie postacie :/ więc radze ci grać bez , bo jeżeli po jednym użyciu nie dostaniesz bana bo na pewno po którymś tam

Opublikowano

To zależy jakiego haka używasz np CheatEngine spowalnia Ci gre ja normalnie codziennie grałem na tym haku i jakoś bana nie było ważne żeby za dużo pkt nie wbijać bo tak 21k to już jest podejrzane .

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, mam pytanie, ponieważ dostałem bana za Cheat Engine i nie przyszła mi na maila żadna info o tym i dlatego pisze tutaj na ile mogłem dostać bana ? I czy mogą mi odbanować?

Opublikowano

Cześć, mam pytanie, ponieważ dostałem bana za Cheat Engine i nie przyszła mi na maila żadna info o tym i dlatego pisze tutaj na ile mogłem dostać bana ? I czy mogą mi odbanować?

jezeli uzywales do minigier to masz perma . perma ci nie odbanuja . jagbys dostal na czas np 1 miesiac to po miesiacu bys juz mial unbana logiczne ;d

signature5y.png

Opublikowano

znaczy tak zbanowali mi już 2 nubków a mam jeszcze jakieś 5-6 kont innych i teraz na dodatek robię nubków a nie banują mnie przez jakieś 2-3 tyg na wszystkie konta nie wiem jak jest to możliwe żeby zbanować na all konta :/ tak to już bym dawno dostał chociaż ja mam sposób na mini gry dlatego już od jakiegoś tygodnia nie dostałem żadnego bana :) jak się do niego nie stosowałem to właśnie tak dostałem na tamtych 2 kontach bana xde a co angielskiego na każdym servie mogą cie za to zbanować więc rób jak uważasz :)

Opublikowano

Spytałeś jeszcze o LoD, więc:

Godziny lod:

00:00-01:00 (kanał 1)

02:00-04:00 (kanał 2)

05:00-07:00 (kanał 3)

08:00-10:00 (kanał 4)

11:00-13:00 (kanał 5)

14:00-16:00 (kanał 2)

17:00-19:00 (kanał 3)

20:00-22:00 (kanał 4)

23:00-23:59 (kanał 1)

Odbywa się co godzinę :).

LoD zapewne jest od 55 poziomu.

Opublikowano

2UP@ Wejdź na tą strone co UP podał i zobacz czy tam nie ma twojego konta

TOPIC@Jeśli chodzi o bany za minigry to myśle że mają takie same procedury jak na PL...

A co do LoD to na PL też on by mógł być co 2 h :D

nostaleh.png
Opublikowano

@up

o.O czyli ten bot działa chociaż mam swój sposób żeby nie dostawać banów w mini gry ale jeśli ten bot działa wszystko pójdzie szybciej stestuje go na jakimś nubku może mnie nie zbanują

@topic

raczej wyjaśnione więc temat można zamknąć i raczej do twojego pytania już się odniosłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...