Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2] [Aktualnie 4 drużyny!] [KWADRATOWA MASAKRA] [OGARNIĘCI ADMINI] [20 SLOTÓW] [White-List ON] Mystic Craft

ZiomalZfirmyHG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PROSZĘ O NIE PISANIE DO MNIE PW JUŻ WIĘCEJ, BO WŁAŚCICIEL MNIE PO PROSTU WYRUCHAŁ, ZNALAZŁ SOBIE NOWEGO TECHNIKA. JAK KICKNĄŁEM JEDNEGO Z GRACZY BO BIŁ GOŚCI Z TEJ SAMEJ DRUŻYNY TO MNIE WYWALILI Z WHITE-LISTY, A TERAZ MAM TAM BANA, ODRADZAM SERWER, BO ADMINISTRACJA POWALA NA KOLANA...

Take it easy my friend

Opublikowano

Witam wszedłem na serwer (zostałem dodany do whitelist) i zostałem zbanowany z powodu "nie zman cie" mój nick to menzolek18

Nie nie mówię że to chamstwo ale to mnie troszeczkę wkurwiło

Opublikowano

PROSZĘ O NIE PISANIE DO MNIE PW JUŻ WIĘCEJ, BO WŁAŚCICIEL MNIE PO PROSTU WYRUCHAŁ, ZNALAZŁ SOBIE NOWEGO TECHNIKA. JAK KICKNĄŁEM JEDNEGO Z GRACZY BO BIŁ GOŚCI Z TEJ SAMEJ DRUŻYNY TO MNIE WYWALILI Z WHITE-LISTY, A TERAZ MAM TAM BANA, ODRADZAM SERWER, BO ADMINISTRACJA POWALA NA KOLANA...

Witam wszedłem na serwer (zostałem dodany do whitelist) i zostałem zbanowany z powodu "nie zman cie" mój nick to menzolek18

Nie nie mówię że to chamstwo ale to mnie troszeczkę wkurwiło

Kto Cię banował? WlodasPL? Jak tak, to ten nowy technik, który jest noobem :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Serwer jest zamknięty, proszę nie składać podań. Typ serwera: Hardcore. Przenosimy serwer na inną maszynę, na początek będzie 100 slotów, około 28 czerwca powinien być już start serwera.

Szczegóły podam wtedy kiedy już będzie wiadomo kiedy będzie serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...