Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim na Steam

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skyrim prosto z UK już dotarł (legendary edition), rejestruję, instaluję, włączam, patrzę - a tu gra po angielsku. Włączam właściwości - po polsku. Myślę sobie - gra z płytki to po angielsku, więc pobieram ze steam. Patrzę - nadal po angielsku. Sprawdzam spójność plików gry - jednego pliku brakuje, uruchamiam ponownie - steam nic nie pobiera. Usunąłem parę plików żeby steam był zmuszony to pobrać - nie pobiera a gra się nie włącza. Zmieniam język gry na angielski - gra się aktualizuje. Na polski - nic. Dochodzę do wniosku że gra jak jest nastawiona na polski to się nie aktualizuje. Wątpliwe że to wina cd keya. Jak to nastawić na polski?

Lajki dam.

P.S

Nie mówcie żeby reinstallować steama bo to w 99% przypadkach nie działa, steam usilnie wszelkie informacje magazynuje gdzie się da więc to nic nie da.

Opublikowano

Klucz jest UK czyli tylko angielski bedzie działać polski wiem bo sprawdzałem jak chciałem black ops 2 z polskiego na angielski zmienić(klucz PL) to błąd wyskakiwał i się nic nie dało zrobić chyba że poszukasz jakiegoś spolszczenia na googlach ale niewiem czy znajdziesz.Np.jak się kupi rosyjski klucz na allegro to można tylko język angielski albo rosyjski polskiego się nie da

Opublikowano

Klucz jest UK czyli tylko angielski bedzie działać polski wiem bo sprawdzałem jak chciałem black ops 2 z polskiego na angielski zmienić(klucz PL) to błąd wyskakiwał i się nic nie dało zrobić chyba że poszukasz jakiegoś spolszczenia na googlach ale niewiem czy znajdziesz

Patrzyłem na internet i wiem o co chodzi - wszyscy mają z tym problem, teoretycznie powinno wszystko chodzić ale Bethesda coś zesrała i w kluczach zachodnich polski nie działa. Poszukam spolszczenia i poczekam na aktualizacje.

Opublikowano

Pytanie po co przepłaciłeś kupując grę na steamie, zamiast na muve/allegro/empiku :P. Mniejsza - czekaj na aktualizację, jak mówią koledzy up, swego czasu też był taki problem z RAGE'm i po tygodniu wyszedł patch.

Patataj

Opublikowano

Pytanie po co przepłaciłeś kupując grę na steamie, zamiast na muve/allegro/empiku :P. Mniejsza - czekaj na aktualizację, jak mówią koledzy up, swego czasu też był taki problem z RAGE'm i po tygodniu wyszedł patch.

Skyrim prosto z UK już dotarł

Czy według Ciebie Steam wysyła klucze z UK? Mniejsza o to, proszę czytać ze zrozumieniem. Poszukam spolszczenia ew. będę napawał się cudownością angielskiego dubbingu bo szczerze polski jest średni, a nawet można powiedzieć że słaby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...