Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podejrzewam że mogę mieć keyloggera. W cmd nic nie pisze, AVG nic nie mówi. Dam lajki jak ktoś pomoże jak to wykryć czy jest, czy nie ma.

Opublikowano

czemu tak myślisz? powiedz mi co się dzieje to będę wiedział jak ci pomoc bo tak z dupy nie można powiedzieć ze ma się keya ( btw w cmd się nie sprawdza )

Opublikowano

czemu tak myślisz? powiedz mi co się dzieje to będę wiedział jak ci pomoc bo tak z dupy nie można powiedzieć ze ma się keya ( btw w cmd się nie sprawdza )

Nagle na email przyszedł kod do logowania się na steam na nowym komputerze. Ja nic nie dawałem. Najdziwniejsze jest to że przyszło to na e-mail na którym nie mam steama. Ale przezorny zawsze ubezpieczony.

Edit

Patrzę się z ciekawości na ten email - a tam nie mój nick. I wtedy przypominam sobie że to z mojego drugiego konta (zrobiłem je dawno dla testu, teraz go nie używam bo po co), ale nie wpisywałem tego od kilkunastu miesięcy.

Opublikowano

Spróbuj użyć malware anti malware albo spyware cease ( darmo wersja jeżeli masz wirusa to ci powie jaki a potem już będzie łatwo )

Opublikowano

A może ktoś przez pomyłkę wpisał twój nick? Poza tym, żeby z innego kompa się zalogować na steama trzeba mieć kod ^^.

Może, ale wątpliwe aby przypadkiem też hasło.

Spróbuj użyć malware anti malware albo spyware cease ( darmo wersja jeżeli masz wirusa to ci powie jaki a potem już będzie łatwo )

Na tym komputerze nigdy nie wpisywałem tego nicku czyli w sumie keyloggera nie mam, ale tym programem przeskanuję bo może jakieś trojany się zalęgły.

Mimo wszystko dziękuję za pomoc, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...