Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[200 slotów!] [SURVIVAL+FRAKCJE+BONUSY-coś takiego tylko u nas!] [24/7] [NON-PREMIUM] ZOBACZ!

LightGate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę zbytnio się bawić admina/moderatora, lecz właściciel tematu znów łamie regulamin, spamiąć i refreshując co kilka min... A co do mojej opinii dalej jest taka sama jak w poprzednim temacie " Ale streszczę, na spawnie można znaleźć taki guziko-komende jak "darmowe diaxy (otrzymujemy jednego diaxa co godzine)", guzik z komenda "/who", kilka warpów. Bezsensowna "This is sparta", jakaś ch*jowa arena "bez powrotu", dwie figurki z wełny. VIP, posiada taki rzeczy jak "kowadlarnia", farma expa, villagers shop itd itd..."

Wszedłem na serwer od razu wiedziałem, że to za przeproszeniem jedno wielkie gówno. 2 min grania, ludzie zabijają na jakiejś ch*jowej arenie, która jest od razu obok ch*jowego spawna i ch*jowych figurek. Wiecie co? Dam wam nową nazwę serwera "Ch*jCraft - Epick surviwal and factions" <--- Tak, surwiwal i factions u was jest na tak wysokim poziomie, że każdy może wejść na pół sec, zrobić nową gildie i wyjść.

911001425911918417398.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...