Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Escape by: CampeR_Thc

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i przedstawiam wam moją mapkę escape :)

Mapka posiada 4 poziomy trudności (po przejściu każdego z nich odblokowuje się następny)

Tak więc zapraszam do pobierania, grania i komentowania :)

ps: Mapka jest dosyć trudna na późniejszych poziomach (więc w spokojnie 30-60min. da się ją przejść)

Download:

xxx - wyrzuć adfly

Skan:

ZVX.png

https://www.youtube.com/watch?v=erraagM-VKA

Opublikowano

No, przedstawienie mapki naprawde wspaniałe, 2 sekundy -.-
Weź daj człowieku jakies screeny, albo sie postaraj nad filmikiem, bo raczej mało osób bedzie pobierac cos co nie wiedza jak wyglada.

1 Zasada tematów z mapami escape :
Daj dużo ładnych screenów, nagraj dobry filmik, lub chociaż dokładnie opisz mapę.

@Edit
No dobra, pobrałem i powiem, że porażka.
Po 1: To nie jest escape tylko parkour.
Po 2: Mogę sobie wejść na początku odrazu do 2 albo 3 pokoju, nie muszę zaczynać od pierwszego.
Po 3: Włączone kody i tryb kreatywny. Czyli co - mogę sobie latać i brać itemki?
Po 4: W niektórych miejscach jest za ciemno i nic nie widać (gram na najwyższej jasności mc).
Po 5: To jest taki mały odnośnik do punktu 1 - nudne, nic ciekawego, bo to w końcu parkour (a pisałeś, że escape)
Po 6: Mało estetyczne, piszesz z małych liter na tabliczkach, używasz do budowy pokoi z 2-3 bloki. Urozmaić troche.
Jak poprawisz wszystko, to będzie dobrze. Chociaż w sumie musiałbyś od nowa calutki escape budować :D

Pozdro.

Opublikowano

@UP

Popieram,kolegę a ten film to po co??

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Dodaj screeny ... ;) i zobaczymy . bo jak narazie prezentacja wiele nie pokazuje

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Filmik 2 sekundy.... Nie za wiele widać nic nie opisałeś... Widziałem tylko Ściane i bloki diaxowe :P Po za tym, Wybacz ale nie pobiorę min. Dlatego że jest to link z ad.fly ;) Dodaj ss'y i daj normalnego linka a pobiorę ;)

Opublikowano

Jest to moja pierwsza mapa więc nie oczekujcie czegoś wielkiego :)

Oczekujemy dłuższego filmiku, nie wiem, 2 - 3 min ... Czy to tak wiele ??

@TOP

Dodaj ss-y, ponieważ nie wiem, co pobieram ( lub jakiś opisik ) ... I to nie jest Escape, tylko Parkour ... Poprawisz to, wtedy pobiorę, ocenię, może dam łapkę :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@up Thx :) Niedługo zrobię lepszą mapkę i dam wtedy więcej ss'ów itd.

ps: filmik ogólnie był dłuższy ale źle mi się zapisał, więc go usunąłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...