Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Misje

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłam 80 grzybków, ciągle pomijałam misje, stanęło na 17, ok, kupiłam nowe grzybki (30) i ciągle nie mogę pomijać misji z karczmy.. nie ma opcji pomniń tylko jest anuluj i nic więcej, a były 2: pomin, anuluj.

o co cho?

Opublikowano

Dobra, więc o co chodzi? Wie ktoś? Bo kupiłam nowe grzybki od grzybiarza i i tak nie mogę pominąć bo nie ma tej opcji.. kolega UP też tak ma, wie ktoś?

Opublikowano

No, a ja mam 11 ciągle, i ja pomijałam wczoraj. Czyli, że tak tylko w nocy można? nie sądze, wczoraj w nocy, pomijałam, pomijałam i w końcu stanęło a była 23.. :,

Opublikowano

Dzięki! <3 słuchaj, mam pytanie caltoro, D: Jeśli mam wierzchowca za 25 grzybków, mam 11 lvl, nie mam gildii i mam 45 grzybków to ile lvl na oko nabije za te 45 grzybków jak wezme te zz naj. ilością expa? chodziarz 15-20? Znaczy z 11 lvl do 15 :O a nie, że 15 lvl'i xD

Opublikowano

Od 23 do 24 można pomijać misję - dla osób, które nie zdążyły zrobić karczmy w dany dzień

Polskie serwery Shakes&fidget sa DZIADOWSKIE...

na Niemieckich jest bez przerwy takie cos a na swieta mogli pomijac za zlote monety...

Opublikowano

Polskie serwery Shakes&fidget sa DZIADOWSKIE...

na Niemieckich jest bez przerwy takie cos a na swieta mogli pomijac za zlote monety...

Ale nie każdy umie czytać po Niemiecku, a to jakby nie patrzeć jest w takim języku i 4/5 to Niemcy..

Opublikowano

s20, jaki weekend expa? o.O Pojutrze? :O Nie chce mi się czeekać.. :D Objedzie sie bez grzybków, chcę 15 :>

każdy polski serwer ma weekend expa, więcej expa bodaj o 2x lub 3x. przez weekend (sobota i niedziela) czyli jutro i pojutrze

1373369406-U138092.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Między godziną 23:00 a 00:00 można pomijać misje używając grzybów. Jest to opcja dla tych, którzy nie mogą wejść do gry w czasie dnia, aby zużyli awanturniczość. Również dlatego, żeby gracze kupujący grzyby nie mogli posiadać monstrualnej przewagi nad niepłacącymi. Pomyślcie, co by było gdyby cały dzień pomijać misje. Możnaby mieć o wiele wyższy poziom niż gracz, który nie płacił nic.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...