Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to możliwe ?

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dziś rękawice złodzieja, grałem 6 godzin, i nic ani wierzchowca, ani jakiejś normalnej ku, ani dobrego kd, bez rękawicy któregoś wieczorku zebrałem około 4 kk, teraz grając 2x dłużej jedyne co udało się dropnąć to kd uchyłki u uniku +3 to są chyba najwartościowsze przedmioty. Policzyłem kamienie duszy +0,1,2 i wyszło około 30 , czy to możliwe że w tym czasie dropiły same takie kd , a ku tylko leczenie i smoczy wir? czy ktoś musiał się za mną pałętać i kraść ? To było 1 pytanie teraz 2

Widziałem typka który bił na bocie miał dh, ale teleportowało go i niosło prosto do metków, ten bot czy coś w tym rodzaju grało automatycznie, co to było?, jak się nazywa ten bot?, gdzie go pobrać, czy jest płatny?

W sumie jeśli mi kradną to czemu ja mam nie kraść?

A i ostatnie pytanie czy 3 ręka pomoże mi z dh ?

Opublikowano

Kamer mod wystarczy ustawic trase bota i chodzi w kółko zobaczy metina leci bije,z dh raczej nie wygrasz 3 ręka tylko na yangi a z dropem zwykły pech rękawica nie da większej szansy na drop aury...

Opublikowano

W sumie jeśli mi kradną to czemu ja mam nie kraść?

Może dlatego,że to nie jest wyjście? Ukradną Ci portfel,to zrobisz komuś innemu to samo,bo Tobie też ukradli?

Opublikowano

na kamermodzie ustawiasz sobie koordy gdzie się respią metiny i włączasz bota i lata sam po metkach nawet bossy moze wyszukiwac ;)

79b.gif

Opublikowano

Ale ktos z DH to nie zabiera calego dropu z metka ? Za uzywanie DH jest ban ;p

Nie musi kraść całego dropu, może mieć Auto Pick Up'a ustawionego tylko na wybranego itemki i będzie kraść tylko te

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...