Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] AATROX WYSZEDŁ NA ŚWIATŁO DZIENNE!

MeTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się go kupić ?

Bo boje się że wydam rp i znowu dostanie tak jak inny nerfa i będzie do dupy.

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Kupiłem go wraz ze skinem - Brakowało tylko 400rp więc 10zl to nic ;d...

Zagram i dam znać jak postać się prezentuje

Opublikowano

Powiem tak - Wg. mnie postać jest OP...Tak troche jakby połączyć Tryndę z Masterem AD...Ma heal, duże dmg, nic tylko carrować gry.

@A i Te leczenie co 3 cios łączy się z Life Steal'em

Opublikowano

Ciekawi mnie jak będą wygłądały walki 1 vs 1 z Tryndąmere. W końcu to Aatrox zrobił Z tryndy tym kim jest i Trydamere szuka zemsty

Opublikowano

Grałem przedchwilą przeciwko niemu, kolega z 20 lvl cisnał typka z golda na Aatroxie Fiorą :D W późniejszej grze, hmm. Taka pasywka jak Anivia AD, ni to mobilne, jedynie fajne że takie leczenie. Ogólnie nie sądzę by nerfa dostać miał, imo jest ok.

Opublikowano

Gralem nim , nie podoba mi sie mechanika :) ale jest w miare ok , nerf ? niee ... pewnie bedzie pelno placzu ze nerf ale jak nim gralem nie wydawal sie jakis mega OP , jezeli go ktos ogarnie w 100% szybko to normalne ze ludzie beda plakac ze to OP Scierwo :D , zobaczymy jakie opinie beda np. jutro.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Grałem przeciwko niemu i powiem, że wrażenia są nijakie. Nie specjalnie rzucił się w oczy, mam nadzieję, że to tylko ten gościu nim nie ogarniał a sama postać jest ciekawa i warta kupienia

Opublikowano

Instant buy, btw, gralem przeciwko masterowi ap na midzie i powiem ze master ssal... Kiedy wlaczyl leczenie bylo Q i tylko ucieczka mu zostala, jak dla mnie postac kozacka no i ten life steal

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Może mi ktoś z was powiedzieć do kiedy bundle dostępny.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jest to postać jak każda które riot wydaje od paru miesięcy. Na początku magea OP wszystko tak by zachęcić do kupna tej postaci za Rp a po jakiś 2 tygodniach bach nerf no i postać wraca na normalne miejsce rzadko wybieranych. Spokojnie jest on zaledwie pare godzin dlatego wychodzicie z założenia że nie jest Op, ale za jakieś kolejne kilka godzin któreś z koreańskich dzieci wymyśli do niego builda ty Blue Ez czy cos w tym stylu i wtedy zobaczymy czy nie jest OP :D

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Powiem tak: Na razie mówicie, że to nie jest postać OP. Niedługo na tym forum będzie pytanie ,,Jaka jest countra na Aatroxa i jak go zabić?", potem riot zrobi nerfa i będzie płacz na forum w stylu ,,Jak grać Aatroxem po tym nerfie?" a następnie trafi na listę bardzo rzadko używanych championów bo za mocnego nerfa dostanie. Grałem tą postacią, wydaje się być bardzo silna. Tak silna, że riot na 100% jebnie nerfa.

Opublikowano

Dokładnie skoro co trzeci atak mam life steala to troszke atak speed dać troszke dmg troszke życia i masz Op postać typu zac pod ad wkoncy jego passive to jak ulty lissandry nmo target i jeszcze sie meda wyheala do połowy ;/

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Testowałem go na PBE i grało mi się nim zajebiście.. Polecam go budować pod AS bo jego W przy tym jest zajebiste.. Sprawdza się wg. mnie na Topie, Jungli, Midzie

W jungli dobrze mu idzie ze względu na jego W. ( co 3 atak heal )

lucyfergif.gif

Opublikowano

Nie rozumiem po co ten caly placz czy jest op czy nie jest op, nawet jezli dostanie tego nerfa to i tak znajdzie sie ktos kto bedzie go ogarnial, teraz gra nim polega na metodzie prob i bledow... Ja gralem takim buildem http://scr.hu/11xz/04v1g solo baron bez najmniejszych problemow specjalizacje 9/21/0 runki typowe pod ad... Moze ktos jakis inny build?

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...