Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] AATROX WYSZEDŁ NA ŚWIATŁO DZIENNE!

MeTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up powiem tak nerf na 100% bd ale nie taki mocny bo op to nie jest choc problemy są z nim. Przykład gralem jaxem solo top i on tez solo top w mid game i early no nie bylo mozliwosci latwo do niego podejsc bo umial mnie skontrowac gdy ja do niego q on ten skill co wzlatuje i uja moglem robic. Jednak w late mozna go pokonac ^^

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Kupiłem go od razu. Jest bardzo mocny, aczkolwiek wymaga trochę pomyślunku. Priorytetowo trzeba ogarnąć W - przełącznik między sustainem a bonusem do dmg. Warto również ogarnąć harass, ze względu na koszty skilli. Bardzo przyjemna postać :)

Opublikowano

Postać raczej dosyć nudna z racji tego że wszystko jest wzięte z innych postaci, w od xina, pasywka od zaca, dash od malhpite'a R, ult od kayle E no i model tez przypomina od kayle. Imho marnotractwo RP i IP, w dodatku wylgada na OP więc zostanie znerfiony a riot lubi tak nerfić że coś staje się słabe...

Opublikowano

Hymm najbardziej op postać to Darius. ;d tryndamere ciśnie aatroxa. Life steal na ulti tryndy nie działa <3 ;] ciekawy by był mid aatrox vs trynda ;D To raczej już by nie był mid :p . Ale postaci nie polecam.Life steal = rzecz którą każdy lubi. A graliście threshem ?? To jest op ścierwo ;d jak ktoś ma full ogar to penta w każdej grze . Ostatnio grałem arama . Ogólnie jestem w goldzie koleś threshem miał 4x pente ;d Wszyscy hehehe penta breaker . :D a połowa oczywiście report. Ale za co ? ;/ Lol jest prosty .Grając z polakami zawsze przegrywam ;] nawet jak z całym teamem gadam na skype. Niema szans polacy to nie ogar.(nie obrażając nikogo) Lol powinien być od 16 lat ;] . I hu* sprawdzać to jak nwm . ;d Ale Aatrox jest niezłą postać . Zróbcie go pod blue ezreala i op. ;d Ale trynda to kontra ;d

Pozdrawiam Krzysiek

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

słabe bo kiedys bylo lepsze panie 2xup ? :)

Ile postaci przeszlo nerfa co byly op a okazuje sie nadal sa op, a ile bylo przy tym placzu na forum, ze postacia sie nie da grac? np. Rengar byl op, nerfy szly po kolei, a okazuje sie nadal mocnym pickiem.Kha po nerfacha, a nadal mocny to samo elise.Ludzie trzeba grac nowa meta, a nowa mete teraz ciagna nowe postacie.Aatrox to jego w + lifesteal z itemow to przegiecie reszta mysle, ze nie jest az taka mocna.Postac nie jest op, jax go kontruje.Jesli bedzie nerf to moga w i ulti jedynie nerfic.

Opublikowano

POWIEM WAM TYLE. CZEMU JAK RENGAR WYSZEDL KAZDY PŁAKAŁ??? ZA 9H KAZDY SPOKOJNIE Z NIM SOBIE RADZILI CHOCIAZ ELO HELL DALEJ PŁAKAŁ! PO 28H BYL NORMAL CHAMP NEI BANOWANY ALE NADAL WYBIERANY NA JUNGLE. Z POWODU ELO HELLA DOSTAŁ NERFA ZE TERAZ MAŁO KTO GO OGARNIE. TYLE Z MOJEJ STRONY DO NOWYCH CHAMPÓW. JAK MA DOSTAC NERFA TO DOSTANIE, NIE MA DOSTAC NEI DOSTANIE. POWIEM WAM ZE ZA MAX 72H BEDZIE CHAMPEM TAKIM JAK TALON. cichy, nikt nim nei gra. a pojdzie sobie mida i wygra mecz ... pozdro Gucio6

Opublikowano

Postać raczej dosyć nudna z racji tego że wszystko jest wzięte z innych postaci, w od xina, pasywka od zaca, dash od malhpite'a R, ult od kayle E no i model tez przypomina od kayle. Imho marnotractwo RP i IP, w dodatku wylgada na OP więc zostanie znerfiony a riot lubi tak nerfić że coś staje się słabe...

skoro szkoda Ci kupić tą postać to na chu* piszesz komuś żeby nie kupował jeżeli komuś się podoba to kupi jak nie to nie kupi zbędny spam.

M%C3%B6nastic_eune_64_1_logo.png

Opublikowano

op chujstwo, dzięki temu passywowi nie da się go zabić, jak wczoraj counter junglowałem to w 1v1 go "zabiłem", ale uratował go passyw, wstał z połową hp, ale mnie nie zajebał (ulti rengara op xD)

zbyt mocny heal na W, nie powinien tyle leczyć, jest to grubo przesadzone, w team fighcie nei da się do niego dojść, a poza tym nie opłaca się go bić, bo i tak się odrodzi.

Opublikowano

Ja nei wiem o co ten placz ludzie? Gdyby pasywke mial co chwile to ja rozumiem... Ale czy tak ciezko spojrzec na ten jego pasek pod hp jaki ma kolor? Czerwony czy siwy?

Sa osoby ktore ciskaly nim na pbe od kiedy wyszedl i teraz do ogarniaja, a tu wielki placz o nerfa bo dzieciaczkom sie nie chce kombinowac jak go kontrowac... Zalosne

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

op chujstwo, dzięki temu passywowi nie da się go zabić, jak wczoraj counter junglowałem to w 1v1 go "zabiłem", ale uratował go passyw, wstał z połową hp, ale mnie nie zajebał (ulti rengara op xD)

zbyt mocny heal na W, nie powinien tyle leczyć, jest to grubo przesadzone, w team fighcie nei da się do niego dojść, a poza tym nie opłaca się go bić, bo i tak się odrodzi.

Gratuluję, że chcesz focusować postać z topa, która jest w 90% tankiem.

Proszę, skończcie z tymi je****mi postami, że zaraz go znerfią, bo jest OP. Gówno prawda, nie potraficie grać przeciwko niemu to płaczecie, ja jakoś wczoraj grałem przeciwko niemu na topie 5 razy, z czego 4 razy wygrałem, raz przegrałem, bo jego jungler uwziął się na mnie.

Zacznijcie grać postaciami typu; Jayce, Elise, Kayle, Vlad to go rozje*****ie w trzy du**y.

Pisanie w kółko, że Aatrox'a nie da się zabić, jest po prostu śmieszne. Grajcie tymi 4 w/w postaciami to będziecie wygrywać.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

No tak tak, teraz mówicie, że nie jest OP. A co jak ludzie nauczą się nim grać? Już teraz jest ciężko, to co za 2-3-4 dni? Prawda jest taka, że jak kupi sobie trochę AS to praktycznie nie da się go zabić. Do tego robiąc go pod full ad, w late ma jakieś 170 armora (przynajmniej jak ja grałem to tak mieli).

Opublikowano

Aatrox nie ma szans z Jaxem na topie, przynajmniej od szóstego lvla. Jednakże w późnym late, nieważne jak zły był aatrox, to carry nie mają szans z Darkinem ;> Wystarczą 2 itemki z lifestealem, i nie opłaca się korzystać z Blood Thirstu, bo co trzeci atak z Blood Price i tak przyczyniać się będzie do ogromnego healu gdy mamy BoTRK'a i BT/Hydrę.

Ogólnie to buduje na nim Tabi, BoTRK, PD, Zephyr, Guinsoo/Spirit Visage, BT/Hydra

167161466687770313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...