Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja : co na skyblocku ;)

ZgredzioPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka otóż pytań dokładnie jedno : )bo byście chcieli na skyblocku na którym byście grali :)
Wiec zapraszam do wypowiedzi
glwonei chodzi o pluginy

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

serwery sky block nie mają sesu w każdym momęcie może upaść a tak można sciągnąć i na singlu grac

Opublikowano

Brak zbędnych pluginów, kilka fajnych aren na mobarenie na których możnabyłoby się pobawić z przyjaciółmi. Mile widziałbym małe wyspy i MASĘ zadań.

Opublikowano

Dla mnie bez sensu robić taki typ servera. Strata kasy ... Wiele osób woli pobrać sobie mapkę i pograć na singlu - ewentualnie na servie postawionym na Hamachi z przyjaciółmi/kolegami 4fun.

Jeśli już miałby powstać taki server, to tak jak up ...

P.S. Nie chcę cię zniechęcać, broń boże :) Jeżeli masz ochotę, rób ^^

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Juri craft tu sie mylisz . Mamy już serwer 200 slotów 2 lata wiec skyblock to dla nas pikuś .

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Moze opinia szarego gracza - probowalem grac na skyblock i mam wrazenie ze to koszmarnie nuzace stac w jednym miejscu i kopac cobla wiec jakies atrakcje musza byc bo czlowiek po godzinie ma po porstu ochote skoczyc w dol i zapomniec.

Opublikowano

Hmmm A serwer Mini-Games ;) ? co o tym sądzicie ? bo nie chce pisać nowego tematu

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Same minigames? Czy nie lepiej polaczyc kilka trybow gry w jedno i dodac po prostu atrakcje? Np: sv+fb+mg? Albo lepiej rl(rpg)+sv+fb+mg?

Opublikowano

Chodzi mi o mini -games czyli , Survival Games , QuakeCraft , Bow Spleef , i masa innych atrakcji i wszystko bylo wykonane na Najwyższym poziomie i jak najbardziej profesjonalnie

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Nadal jako szary gracz powiem ze atrakcje jak najbardziej, minigames tym bardziej ale jako odskocznia od kopania,budowania. Czemu? Bo nie wyobrazam sobie by MC moglo w koncu zaistniec jakos samodzielna gra pvp,pve. To giera o stawianiu klockow (prosze nie wysmiac pejoratywnego wyrazenia :P) i chyba zadne najbardziej udane mimigames tego nie zmienia. Skupic sie w takim trybie mozna nawet na kilka godzin a potem chocby z powodu prozaicznego chwilowego braku chetnych do wspolnej zabawy opuszczamy serwer i idziemy na inny zrzucajac calodzienny stres usilowac cos stworzyc wlasnymi rekoma. I okazuje sie ze na tym innym serwie tez mamy minigames ktore sa juz jakby standartem. Czy wracamy? Smiem watpic, niezaleznie od tego jak pierwotny serw zostal przygotowany (tu pomijam skonczona ilosc kombinacji polaczen blokow ktora wymusza po prostu stosowanie podobnych polaczen i wygladu takich minigames) Technicznie im wiecej mozliwosci tym wiecej graczy znajdzie na tkim serwie miejsce dla siebie (o ile stackowane pluginy nie udusza serwera)

Swoja droga co do "najwyzszego wykonania" to chyba zaden szanujacy sie serw nie postawi koszmaru z cobla lub stodoly nazywajac to arena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...