Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Zasady, techniki zarobku, oraz Nosbazaru

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można do tego dodać robienie fulli jak matsy są w miare tanie , i sprzedawanie , klikanie celli i sprzedawanie cellonów.Poradnik w sumie może być , jednak sposobów zarobku można znaleść o wiele więcej , chociażby na 81 robienie cp na glacu ( w nagrodzie jest coś koło 30k) ale dostaje się za ubicie wszystkiego w sumie sporo potek , ziaren itd.Miejsce w którym są bestie , to jeśli się nie myle Jaskinia Duchów.

Opublikowano

@UP

Nauka czytania ze zrozumieniem : "Moderator nadał już ostrzeżenie lub zmienił poziom ostrzeżeń za tą treść." Nie dostal warna tylko jesli mial pkt ostrzezen to mu je zmniejszyli...

Zeby nie bylo offtopu - poradnik dobry, mozesz dodac tez - malo oplacalny, ale zawsze - dropienie ziaren 1-15lv, dropnie Ci ok. 2-3x99 przez 1h a to jest ok 100k zarobku ;)

Opublikowano

@2xUP , o jakie bossy Ci chodzi? Napisałem te z pojemników.

@UP Staram się zapisywać tutaj sposoby na wyzsze lvle, poniewaz na 1-15 lvl się nie zarabia.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@2xUP , o jakie bossy Ci chodzi? Napisałem te z pojemników.

@UP Staram się zapisywać tutaj sposoby na wyzsze lvle, poniewaz na 1-15 lvl się nie zarabia.

Może napisz coś o rajdach?

Na boxach jak i na itemkach z nich się zarabia.

Nie znalazłem tego w tekście, jeżeli to jest, to przepraszam :P

QtiV6xY.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli nie masz możliwości przelewu, zakup je przez paysafecard. za 20 zł sms mamy bodajże 50 nd , a za 20 zł paysafecard mamy 75 nd.

To około 1-2 kk różnicy w naszej kieszeni .

Z racji ostatnich zmian w IS (PSC - 50nd za 20zł) to już chyba nieaktualne ;) . Można ewentualnie napisać, że smsem jest lepiej - 70nd za niecałe 25zł.

______

To mój pierwszy post na forum, więc wypadałoby się przywitać: Cześć ^^

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Zasady, techniki zarobku, oraz Nosbazaru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...