Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy kompa (interner)

ale97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nowy komputer I nie dziala mi internet bo musze skonfigurowac karte sieciowa czy jak to tam sie nazywa musze powpisywac ip it I inne ale nie wiem gdzie co I jak prosze mi napisac gzie mam wejsc co zrobic zeby dzialal mi internet mam win 7 internet jest z twk. Hajnowka jakos tak mam wszystkie faktury I inne dotyczace internetu prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Weź sie pierdolnij w lep i to czymś ciężkim

A teraz wyjaśnienie : pobierz sterowniki od płyty głównej zazwyczaj jest to msi.com lub gigabate.com czy inne ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Weź sie pierdolnij w lep i to czymś ciężkim

A teraz wyjaśnienie : pobierz sterowniki od płyty głównej zazwyczaj jest to msi.com lub gigabate.com czy inne ;)

Jak on się "pierdolnie w lep" to ty zaraz po nim.

Witam mam nowy komputer I nie dziala mi internet bo musze skonfigurowac karte sieciowa czy jak to tam sie nazywa musze powpisywac ip it I inne ale nie wiem gdzie co I jak prosze mi napisac gzie mam wejsc co zrobic zeby dzialal mi internet mam win 7 internet jest z twk. Hajnowka jakos tak mam wszystkie faktury I inne dotyczace internetu prosze o szybka odpowiedz

Skontaktuj się ze swoim dostawcą internetowym i podaj mu nowy adres mac karty sieciowej :)

897771404427433574016.png

Opublikowano

Nic nie musisz konfigurować...

Wystarczy, że utworzysz nowe połączenie sieciowe.

897771404427433574016.png

Opublikowano

Najpierw to zainstaluj sterowniki do karty sieciowej.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

podłączyć kabel i działa. jak nie masz ustawiane ręcznie, to twój problem znać ustawienia internetu nie masz. pytaj rodziców

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...